Справжні енергетичні вампіри: 5 чоловічих імен

Вони живляться нашою енергією, витягуючи її по краплині

Експерти назвали п’ять чоловічих імен, яким властиво бути енергетичним вампіром й буквально витягувати сили з найближчих. 

Валерій

На початку стосунків це наймиліші у світі люди. А от коли мине час, вони відкривають свою суть. Валерій мовчун, а якщо його образити, така мовчанка може тривати навіть тижнями. Це неймовірно виснажує. Валерій обожнює знаходити винуватих у всіх його бідах, і постійно вказувати навіть на найдрібніші помилки. Гарний настрій та енергію з оточення вони витягують на повну. 

Давид

Загалом Давид порядний чоловік. Але не має терпіння тримати невдоволення в собі й загалом не стриманий в емоціях. Його найближчі з часом взагалі втрачають будь-яку упевненість у своїх вчинках. Не стане Давид мовчати й на роботі чи навіть в компанії друзів. 

Петро

Якби існував рейтинг, Петро б очолив список найбільш суворих чоловіків, які не показують своїх емоцій. Біля себе тримає тільки емоційно слабких людей, які легко підкорюються чи навіть потрапляють у залежність від Петра. Жінка Петра дуже швидко вигорає емоційно.

Ігор

Ігор - це король емоційних гойдалок і суперечностей. Одного дня він лагідний та щирий, наступного - перетворюється на деспота й ревнивця. Така постійна мінливість і невизначеність виснажує його найближче оточення. 

Геннадій

Найбільше від характеру Геннадія потерпає дружина. Він постійно робить її винною у всьому, і навіть не контролює кількість недолугих зауважень на її адресу. Подібну поведінку Геннадій дозволяє собі й з підлеглими й навіть друзями. Він буквально псує їм настрій на рівному місці. Єдиний, хто ще вірить у шарм Геннадія, це нові знайомі, яким він ще поки намагається сподобатися. 

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень