Плату за освітні та медпослуги для немісцевих у Рівному – відтермінували

Знайшли порозуміння з керівництвом Рівненського району

Рішення Рівнеради про запровадження з 1 січня платних послуг для не місцевих – відтермінували. Про це очільники обласного центру та Рівненського району домовилося під час робочої зустрічі, інформує пресслужба Рівнеради.

Відбулася робоча зустріч керівництва міста Рівного та Рівненського району щодо взаємодії та перспективи розвитку в умовах проведення реформи децентралізації.

 

В рамках наради міський голова Рівного Володимир Хомко та голова Рівненської районної ради Микола Сальчук зійшлися на такому механізмі взаємовідносин, який був би прозорим, двостороннім та не порушував би інтереси пересічних громадян, мешканців району та міста Рівного.

 

З огляду на це, сторони висловили доцільність відтермінувати дію рішення Рівненської міської ради №6750 від 24.10.2019 року «Про взаємовідносини з об’єднаними територіальними громадами та іншими органами місцевого самоврядування у сфері надання послуг» для врегулювання відносин між селами та об’єднаними  територіальними громадами навколо обласного центру.

Коментуючи це рішення, міський голова Рівного був небагатослівним. Як надовго відтермінували – поки не відомо, про причини Володимир Хомко теж не повідомляє:

- Будемо домовлятися. Час не встановлений. Будемо вести переговори, як вести спільну діяльність.

Нагадаємо, райрада висловилася проти запровадження платних послуг у Рівному для тих, хто не має рівненської реєстрації.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень