Жінки ледь не розірвали живе порося на шматки під час конкурсу на Волині (ВІДЕО/ФОТО)

Кожна хотіла його собі

Адміністративна реформа на Волині дає дивні плоди.

Селищні громади (ОТГ), отримавши «дурні гроші», починають влаштовувати собі свята: одні запрошують стриптизерів, інші розігрують поросят.

Іноді досить нестандартно.

Як повідомляють «Волинські Новини»,

Під час святкування дня громади у Заборольській ОТГ (це Луцький район) люди ледве не розірвали на частини двох маленьких поросят.

Натисніть плей, щоб пабичити як все було, і почути реакцію глядачів

На сільському стадіоні в селі Забороль організатори влаштували конкурс. Люди накинулися на двох поросят і почали тягнути їх у різні сторони.

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Заборолівської ОТГ Валерій Боярський зазначив, що суть конкурсу полягала в тому, щоб першим спіймати порося. Переможець отримував право забрати його собі. Конкурс проводять не вперше, минулі роки все відбувалось спокійно. З його слів, поросята не постраждали.

«Поросята не постраждали: живі-здорові, апетит хороший. Вони зараз у приватних руках, у людей, які перемогли у конкурсі. А якщо говорити про гуманність, то через деякий час на цих поросят чекає така ж доля, як на всіх свиней, це життя», – резюмує очільник ОТГ.

Дійшло до скарг у поліцію. Як повідомив ІА Волинські Новини луцький режисер Олександр Стеренчук, він написав заяву у поліцію щодо жорстокого поводження з тваринами.

«В поліції прийняли мою заяву, яку я написав на учасників конкурсу та організаторів через жорстоке поводження з тваринами», – пояснив Олександр Стеренчук.

Зауважимо, у коментарі під відео свідки повідомили, що це відбувалося на очах у дітей, які були там присутні.

Побачене настільки вразило їх, що вони почали плакати.

Інцидент викликав обурення користувачів соцмереж.

[media=154104] [media=154103] [media=154102] [media=154101]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень