На Рівненщині з’явився реабілітаційний простір для літніх людей (ФОТО)

Його забезпечили унікальним обладнанням

Сучасний реабілітаційний простір для людей похилого віку віднедавна запрацював у Радивилівській ОТГ. Його розмістили у місцевому територіальному центрі на базі кабінету кінезотерапії та оновленої зали ЛФК.

Соціальну ініціативу вдалося втілити завдяки участі ОТГ в обласному конкурсі проєктів тергромад і міжмуніципальному співробітництву з сусідньою громадою.

На умовах співфінансування ОТГ отримала з обласного бюджету близько 200 тис. грн. Окрім того, до фінансового партнерства залучили й сусідню Крупецьку громаду, - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук.

У результаті спільної роботи пацієнти обох громад відтепер отримуватимуть якісні послуги лікувального, профілактичного та реабілітаційного характеру. До слова, торік до центру звернулося близько тисячі жителів обох ОТГ.

Тим часом фахівці терцентру наголошують на унікальності обладнання, яке встановили у реабілітаційному просторі.

Це, зокрема, універсальна кабіна для підвісної терапії та комплект універсальних брусів для ходьби з перешкодами. Реабілітаційні модулі можуть використовуватися пацієнтами, яке перенесли інсульт і заново вчаться ходити. Доповнили обладнання світло-терапевтичним апаратом та сучасним галогенератором.

За інформацією пресслужби Рівненської ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень