Перевтома – Дівам, образи – Водоліям: гороскоп на 1 лютого

А Стрільці досягнуть успіху через вияв почуттів

ОВНИ

Зараз ви можете закласти фундамент для майбутніх фінансових звершень. Беріться за нові проєкти, але лише ретельно все зваживши та обміркувавши тактику.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня можливе зниження енергетики та ослаблення імунітету, тому вам потрібно особливо берегтися. Водночас дуже корисними будуть фізичні навантаження. 

БЛИЗНЯТА

Ви вражатимете оточуючих своєю вправністю, кмітливістю та швидкістю реакції. Чим активніше ви проведете цей день, тим краще. 

РАКИ

Ви можете знайти потрібних людей через листування в інтернеті. Але флірт матиме небажані наслідки, адже образ коханих, намальований у вашій уяві, не відповідатиме дійсності.  

ЛЕВИ

З рішучим підходом до справи ви досягнете бажаних результатів. Ви отримаєте визнання керівництва за наполегливість, тому постарайтеся справити враження.

ДІВИ

Стережіться психологічної та фізичної перевтоми. Перенесіть важливі зустрічі, адже цього дня ви будете не у формі. Дружні посиденьки також краще відкласти.

ТЕРЕЗИ

Ваша енергія та сміливість можуть вже зараз дати хороший результат. Не сподівайтеся на удачу, бо тільки ви самі творите своє життя.

СКОРПІОНИ

Ви будете надто легковірними і вас можуть обдурити. Таке може статися й у сфері почуттів, тому пильнуйте і зважайте на вчинки, а не на слова.

СТРІЛЬЦІ

Не бійтеся проявляти свої почуття та емоції. Від успіхів в особистому житті будуть залежати й ваші професійні досягнення.

КОЗОРОГИ

Можливі розчарування. І несподівані гості. Зараз ваша бездіяльність буде кориснішою, ніж дія. Не навантажуйте себе роботою й більше відпочивайте

ВОДОЛІЇ

Ідеалістичні уявлення про порядність та надмірна довірливість можуть заступити справжній стан справ. Можливі образи. Чоловікам-Водоліям слід обережніше поставитися до нового захоплення - не виключено, що ваша пасія недостойна вас. 

РИБИ

Цього дня можуть з’явитися дратівливість, занепокоєння, непосидючість. Не варто зараз планувати, і тим паче проводити, важливі заходи. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень