Гороскоп страхів: про що непокоїться кожен зі знаків Зодіаку

Позбудьтеся свого страху – і ви будете непереможні

ОВНИ

Ви дуже залежні від чужої думки. Це й заважає вам творити великі справи. Але ж Овнам важливо, щоби всі навколо захоплювалися їхнім життям. Краще живіть для себе.  

ТЕЛЬЦІ

Ви часто переймаєтеся з багатьох причин, через це берете на себе забагато. Звичайно, не виконати свої обіцянки і розчарувати когось – погано. Але іноді треба видихати. Діліть обов’язки з іншими або навчіться відмовляти.  

БЛИЗНЯТА

Вам чомусь не подобається бути наодинці з собою. А власні думки – ще та каторга, тож ви часом навіть не знаєте, що з ними робити. Вмійте переключатися, навчіться дослухатися до себе. І думайте більше про хороше.

РАКИ

Найбільше ви боїтеся розчарувати і викликати невдоволення оточення. Особливо важлива для вас думка близької людини. І якщо ви не можете вгодити – це й викликає у вас занепокоєння. Але, як то кажуть – ви ж не долар, щоб подобатися усім.

ЛЕВИ

Вам дуже важливо, щоб завжди таланило, і бути авторитетною особистістю. Але ваші бажання призводять до самообману. Ви боїтеся розчаруватися і не відповідати встановленим стандартам. Змініть вектор.

ДІВИ

У вас практично все заплановано наперед, і найменший відступ ви сприймаєте як особисту невдачу. А коли доля підкидає вам неочікувані повороти – ви одразу ж губитеся. Вам важливо вберегти контроль над ситуацією. А можливо те, що стається – до кращого? Подумайте про це.

ТЕРЕЗИ

Усі конфлікти ви краще обійдете стороною. Вам більше до вподоби роль миротворця. Якщо спостерігається найменший дисбаланс в гармонії – ви починаєте засмучуватися. І намагаєтеся якомога більше уникати драми у своєму житті. Нічого поганого в цьому не має. Але вмійте захищатися.

СКОРПІОНИ

Усіма фібрами своєї душі і тіла ви не терпите брехні. Ви легко її розпізнаєте ще задовго до того, як людина вам надумає збрехати. Нехай це буде найболючіша правда, але її мають сказати вам прямо в очі. Також ви боїтеся зради. Але усі ми люди, і не можемо змусити когось до чогось. Будьте спокійні. Ви однаково не зміните того, на що не можете вплинути. А вплинути на все – теж неможливо.

СТРІЛЬЦІ

Для вас неприйнятно, коли вас у чомусь обмежують чи заганяють у незручні рамки. Ви керуєтеся тільки своїм темпом і ненавидите, коли вас підганяють. Суворий графік – теж не для вас. Усі справи ви з задоволенням відкладаєте на останню хвилину, а потім жахаєтеся від зібраних дедлайнів. Ну що ж, уроки з тайм-менеджменту – для вас.

КОЗОРОГИ

Для вас найважливіше у житті – це успіх в кар’єрі й багато грошей. Життя на роботі – це ваша постійна мрія. І щоб добитися успіху, ви боїтеся, що вам доведеться тиснути на себе ж. Однак пам’ятайте, що ваші ресурси – не нескінченні.

ВОДОЛІЇ

Ви дуже переймаєтеся через думку колективу. Але природна ексцентричність не дозволяє вам стати лідером. Вам складно ділитися своїми думками з людьми, які йдуть з вами по життю. Ну або це не ті люди, або вам треба дещо розслабитися.

РИБИ

Ви віддаєте перевагу абсолютній самоті і переймаєтеся, що соціальні ситуації здатні вивести вас зі звичного стану. Ви не терпите натовпи, тому масові тусовки – не для вас. Занепокоєння можуть викликати різні причини, але головне їх вчасно виявити, щоб подібне відчуття не псувало вам життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень