Успіх у любовних справах – Левам, нове джерело доходів – Козорогам: гороскоп на 25 січня

А Близнят оточуватимуть пліткарі

ОВНИ

Не закривайтеся у собі, відгородившись від навколишньої реальності. Проблеми однаково знайдуть вас, от тільки вирішувати їх потім буде важче.

ТЕЛЬЦІ

Ви розумітимете мотиви людей, з якими доведеться мати справу цього дня, а тому зможете правильно зорієнтуватися. Зберіться і покажіть усім чого ви варті.

БЛИЗНЯТА

Не слухайте плітки й не сприймайте на віру інформацію «доброзичливців». Вислухавши їх, робіть так, як вам підказує власна інтуїція.

РАКИ

Ви зможете досягти великих успіхів, захищаючи інтереси інших людей. Використовуйте свої можливості та зв'язки для того, щоб допомогти людині, яку обмежують у її правах.

ЛЕВИ

Вам пощастить у любовних питаннях. Хтось, кому ви давно симпатизуєте, зробить крок назустріч. Якщо ви вже у парі, то зможете внести у стосунки щось нове.

ДІВИ

Ви можете потрапити в залежність від не надто приємних людей, тому будьте уважними, як ніколи. В особистих стосунках можливі непорозуміння через вашу зайнятість.

ТЕРЕЗИ

Ви знайдете нових друзів і зможете стати «душею» будь-якої компанії. Але не варто бездумно піддаватися випадковому імпульсу, аби привернути до себе увагу.

СКОРПІОНИ

Не витрачайте гроші навіть на ті речі, які здаються потрібними. Також можуть виникнути конфлікти з родичами. Постарайтеся не загострювати ситуацію.

СТРІЛЬЦІ

Ваші інтереси повинні стояти на першому місці. З таким настроєм усі проблеми будуть вирішуватися швидко та ефективно.

КОЗОРОГИ

Ви вмієте поводитися з грошима, тому фінансові проблеми зможете вирішити швидко та успішно. З'явиться нове джерело доходів.

ВОДОЛІЇ

Удача буде на вашому боці – чекайте вигідних пропозицій і перспективних контактів. Скористайтеся можливостями і цей день стане незабутнім.

РИБИ

Можете серйозно думати про зміну діяльності – зараз хороший для цього час. Прощатися з нинішнім місцем роботи зорі не радять, але придивитися до пропозицій буде корисно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень