Проблеми з коханими – Терезам, ставка на майбутнє - Овнам: гороскоп на 21 січня

А Стрільці зможуть наблизитися до мети

ОВНИ

Не виключено, що вам буде ліньки думати про роботу й захочеться пустити справи напризволяще. У жодному разі не можна цього робити, адже від того як ви покажете себе зараз залежить ваше професійне майбутнє.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня буде багато спокус. Вас може потягнути й на азартні ігри. Головне – вчасно зупинитися і не надто спокушати долю.

БЛИЗНЯТА

Ви працюватимете задля власного задоволення, а не заради прибутку. І керівництво помітить вашу натхненну роботу – можлива навіть премія.

РАКИ

Зараз вам вдаватиметься все без особливих зусиль. Не бійтеся виявляти ініціативу як у професійних справах, так і в особистих стосунках. Дійте активно й наполегливо і матимете успіх.

ЛЕВИ

Вдалий період для операцій із нерухомістю. Намагайтеся реагувати на всі ділові пропозиції якомога швидше – серед них будуть дуже перспективні.

ДІВИ

На роботі можливі неприємні ситуації та образи. Намагайтеся не надто на них зациклюватися. Проявіть гнучкість, пошукайте нові підходи для вирішення проблеми – абсурдна, на перший погляд, ідея виявиться просто блискучою.

ТЕРЕЗИ

Занурившись у роботу, ви обділяєте увагою кохану людину. Як би ви не були зайняті, знайдіть хоча б кілька хвилин для зустрічі, щоб не втратити ці стосунки.

СКОРПІОНИ

Не виключена поява нового хобі, яке згодом переросте у спосіб заробітку. Прислухайтеся до своїх бажань. 

СТРІЛЬЦІ

Ви зможете проявити неабиякі здібності й переконати у своїй правоті кого завгодно. Є шанс наблизитися до мети. 

КОЗОРОГИ

День сприятливий для знайомств, ділових зустрічей та дискусій. Головне – уникати конфліктів, навіть якщо від вас вимагатимуть надто багато. 

ВОДОЛІЇ

Продуктивною буде робота в колективі – так буде набагато простіше реалізувати свої ідеї. Є шанс налагодити відносини з людьми, з якими довгий час не вдавалося знайти спільну мову.

РИБИ

Вам потрібно уникати метушні, бо можете наробити помилок і ухвалити неправильні рішення. А ще не варто вірити чуткам та обіцянкам. Можливо, вас спробують ввести в оману.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень