Невезіння – це не назавжди. 4 найбільших оптимісти Зодіаку

Вони вміють виходити з позитивом практично з будь-якою ситуації і завжди шукають щось хороше

СТРІЛЬЦІ

Проблеми їх не лякають, вони їх тільки підбурюють до руху вперед, підкоренню нових вершин та вдосконаленню. Стрільці взагалі люблять пригоди та не випускають з рук нових можливостей. Вони не побояться програти, адже впевнені у своєму внутрішньому стрижні та знають, що зможуть піти далі. З проблем у житті Стрільці зроблять висновки, проаналізують свої кроки й більше ніколи такого не повторюватимуть.

ТЕРЕЗИ

Вони вміють тримати рівновагу у багатьох ситуаціях і балансують між хорошим і не дуже. Терези цінують гармонію у всьому, не впадають у відчай через дрібниці й чудово розуміють, що це лише частина життя. Вміння бути у гармонії – це суттєва перевага Терезів.

ТЕЛЬЦІ

Один з найбільш дисциплінованих знаків Зодіаку, який вже навчився тримати будь-яку ситуацію під контролем. Вони не хочуть витрачати свою енергію на гнів, особливо коли знають, що уже нічого не змінити. Краще просто пережити ситуацію. Ще один козир Тельців – вони нічого не очікують від людини чи ситуації.

ЛЕВИ

Леви завжди готові бути на позитиві, але за однієї умови – якщо вони на головній сцені. Коли трапляються негаразди, Леви звісно засмучуються. Але підтримка близьких та друзів здатна повернути їм відчуття «царя звірів». Леви в принципі не можуть довго страждати, вони готові вставати й далі йти, навіть якщо не бачать чіткої мети.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень