Їх чекає удача: які 5 знаків Зодіаку стануть найбільшими щасливчиками року

Успіх, гроші та визнання зваляться, наче сніг на голову

Своїм гороскопом на цей рік поділилася практикуюча астролог-дослідниця Таша Ігошина. Вона розповіла, кого підтримає Тигр і хто стане справжніми щасливцями цього року.

Лев

Успіх 2022 року для вас залежатиме лише від вашої витривалості, терпіння та вміння досягати своїх цілей. Наприкінці червня – початку липня на вас можуть очікувати нелегкі випробування у сфері партнерських відносин. Ті, хто не витримає суворих уроків долі, будуть схильні до кардинальних змін усього способу життя.

Для Левів це рік змін, закінчення старих відносин, потрясінь і кризи, де після перевірки на міцність вас негайно почне супроводжувати успіх.

Стрілець

Рік для Стрільців буде сприятливий щодо покупок землі, будинків і квартир. Благополучно вирішуватимуться питання, пов'язані з оформленням прав власності, майновими угодами та судовими справами з питань нерухомості чи спадщини.

Ви можете закінчити ремонт, облаштувати своє житло і зайнятися інтер'єром із залученням дизайнерів. Все піде, як по маслу.

Хтось із вас може отримати повідомлення про родову спадщину, про яку ви й не підозрювали. Фортуна буде на боці всіх Стрільців, хто професійно пов'язаний із будівництвом, сільським господарством, працює у харчовій промисловості, пов'язаний із творчими професіями чи маленькими дітьми, а також для медиків, психологів, вчителів, істориків, співробітників служби охорони та безпеки.

Козоріг

Дуже важливими є перші місяці року – пам'ятайте, як почнете, так і пройде весь рік. Безсумнівно, для Козерогів 2022-й рік може стати роком любовних пригод, авантюр і творчих звершень. Настає найкращий час для самоосвіти, професійного навчання.

Це дуже сприятливий час для оволодіння водійськими навичками та отримання прав, вивчення іноземної мови та психології, чи навіть астрології. Тобто дипломів та сертифікатів, якщо гарно постараєтеся, у вас стане набагато більше.

Ті з вас, хто планує викладацьку, консультативну, видавничу діяльність, відкрити дрібний бізнес або здавати в оренду нерухомість чи землю, зможе дійсно добре заробити.

Терези

Для вас це рік розширення можливостей на службі. Крім того, ваше здоров'я та самопочуття значно покращаться, тож ви зможете безперешкодно взяти побутовий кредит на свою маленьку мрію або ж взяти кредит на навчання чи санаторно-курортне лікування, аби  закріпити позитивний ефект.

Риби

Риби в новому році – одні з найщасливіших знаків! Прислухайтеся до своєї інтуїції, згадайте про свої мрії – саме час їм здійснитися.  

Починайте нові справи, на які ви не могли зважитися, беріться за найнеймовірніші проєкти, тому що Фортуна зараз на вашому боці, і такий шанс випадає лише раз на 12 років.

Та пам’ятайте, що рік вимагатиме уважності до фінансових операцій, особливо у березні та вересні 2022 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень