Розбіжності з керівництвом – Близнятам, романтичний успіх – Водоліям: гороскоп на 14 січня

А Риби відповідатимуть за свої вчинки

ОВНИ

Цього дня можуть з'явитися нові кар’єрні можливості. Ви добре покажете себе і в громадській діяльності та у фінансових справах.

ТЕЛЬЦІ

Справи, які ви плануєте на цей день, будуть успішними. Ви можете дозволити собі навіть трохи ризику. А от в особистому постарайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці.  

БЛИЗНЯТА

Не виключені розбіжності з керівництвом, хоча ви старанні у роботі більш ніж зазвичай. Аби уникнути неприємностей намагайтеся трохи зменшити ділову активність.

РАКИ

Ви перебуватимете у полоні емоцій, тому вам навряд чи вдасться чітко викладати свої думки. Зате вдаватиметься все, що пов'язане з проявом уяви. 

ЛЕВИ

День активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Посилиться протиставлення себе навколишньому світу. Ви настільки поринете в особисті проблеми, що можете пропустити дуже важливі події.

ДІВИ

Зараз найбільш невідповідний день для початку нової справи. Натомість він підходить для вирішення побутових питань. 

ТЕРЕЗИ

Уникайте конфліктів на роботі, оскільки вас можуть відверто провокувати на сварку. Намагайтеся відгородитися від усіх і просто виконуйте свої професійні завдання.

СКОРПІОНИ

Життя – це не лише нестримний оптимізм та нескінченні розваги, а й рутинна, щоденна праця. І вдома теж. Зорі радять більше уваги приділити домашнім справам, взявши більше відповідальності на себе.

СТРІЛЬЦІ

Зараз сприятливий час для того, щоб зайнятися реалізацією своїх планів. Ви зможете домогтися всього, на що розраховуєте. Але будьте максимально зібраними, щоб не зробити помилку.

КОЗОРОГИ

Можливі не надто приємні сюрпризи в особистому житті. Приділяйте більше уваги своїм коханим, бо інакше доведеться вислуховувати давні образи та претензії.

ВОДОЛІЇ

Ви користуватиметеся неабияким успіхом у протилежної статі. На роботі теж все буде добре – чим складніше буде завдання, тим краще ви з ним упораєтеся.

РИБИ

Кожен цього дня отримає свою відплату за справи, вчинені раніше. Якщо ви не гребували засобами для досягнення своєї мети, то готуйтеся до того, що доведеться за це відповісти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень