Велика пристрасть – Дівам, приємні враження – Водоліям: гороскоп на 17 січня

А Риби можуть почути несподівані зізнання

ОВНИ

Вам захочеться розважитися, зняти напругу. Вам це потрібно, тому розслабтеся. Але без фанатизму.

ТЕЛЬЦІ

Не впустіть шанс, який подарує вам цей день. Будьте уважними і не відмовляйтеся від запрошень.

БЛИЗНЯТА

Цього дня ви зможете задовольнити свої амбіції. Деякі з ваших планів почнуть втілюватися у життя. Щодо особистого, то можуть виникнути непорозуміння, які дозволять краще розібратися у собі.

РАКИ

Не чіпляйтеся до людей з претензіями, бо вам можуть дати гідний опір. Ваша постійна критика вже добряче дратує оточуючих.

ЛЕВИ

Вам буде важко спілкуватися з коханими. Намагайтеся не конфліктувати через дурниці і більше слухайте свого партнера.

ДІВИ

Вас чекає велика пристрасть. Особисте життя круто зміниться, а в собі ви відкриєте те, про що й не здогадувалися.

ТЕРЕЗИ

Цього дня навколо буде багато метушні, тому буде важко зібратися з думками та спланувати свій час. Комусь потрібна буде ваша порада – намагайтеся вникнути в питання та допомогти.

СКОРПІОНИ

Ви можете отримати цікаву пропозицію і вам доведеться обирати між важливими зустрічами та звичними домашніми посиденьками. Зорі радять обрати зустрічі, оскільки від цього залежатиме ваша кар’єра.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно покращити відносини з людьми, від яких залежить втілення ваших планів. Ви трохи приндитеся останнім часом і це їм відверто не подобається.

КОЗОРОГИ

Можливі непорозуміння з рідними, але ви зможете владнати ситуацію у найкоротші терміни. У любовних справах вас чекають приємні сюрпризи.

ВОДОЛІЇ

Не беріть на себе зайву відповідальність. В особистих стосунках вам потрібно бути стриманими та м’якими. День подарує багато приємних вражень.

РИБИ

Вас чекає напружений день, тому нічого глобального планувати не треба. Захистіть себе від махінацій і спокус. Можливі пристрасні зізнання у коханні від людини, в якій ви бачите лише друга.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень