Від якого знака Зодіаку ви залежні? Все просто

Перебуваючи біля цієї людини, ви стаєте самі на себе не схожі...

Якщо ви коли-небудь відчували, що не здатні опиратися впливу якоїсь людини без видимих ​​на те причин, то найімовірніше, ви просто зіткнулися зі своїм «знаком-паном», який, незалежно від ваших бажань, може придушити вас як особистість.

КОЗОРІГ залежить від ЛЕВА

Козоріг підпорядковується Леву навіть попри те, що особисті риси Лева – від любові до вміння похвалити в потрібний момент – він зазвичай висміює.

Єдине, що може «врятувати» Козорога у такому союзі – це ведення спільного побуту. Щойно він побачить Лева у побуті, рожеві окуляри тут же зникнуть.

ВОДОЛІЙ залежить від ДІВИ

Хоча у звичайному житті Водолій насамперед думає про власні зручності, у стосунках із Дівою він забуває про себе і починає йти на поводу у найпрагматичного знаку Зодіаку – займатися домашніми справами і складати списки необхідних покупок.

Діви – прекрасні психологи і можуть з легкістю знайти ключик практино до кожної людини.

Втім, є велика ймовірність, що через якийсь час Водолій все ж втомиться жити за чітким розкладом і знову почне ставити власні бажання у пріоритет.

РИБИ залежать від ТЕРЕЗІВ

Оскільки Терезам зазвичай вкрай складно приймати рішення, у цьому союзі Риби перебирають на себе цю функцію і таким чином потрапляють у власну пастку.

Це відбувається, оскільки у звичайному житті флегматичні й не завжди впевнені у собі Риби раптом починають відчувати власну значущість та необхідність. Часом це має непередбачувані наслідки.

ОВЕН залежить від СКОРПІОНА

В такому союзі Овен часто відчуває неприємні емоції, адже при спробі повністю завоювати увагу Скорпіона зазвичай зазнає невдачі.

Але в цьому випадку спрацьовує відоме прислів’я «Чим менше жінку ми любимо, тим більше подобаємося їм» – щойно Овен намагається вирватися з-під тотального контролю Скорпіона, той починає тиснути з подвоєною силою.

ТЕЛЕЦЬ залежить від СТРІЛЬЦЯ

Стрілець здатний надовго позбавити Тельця сну і спокою. А все тому, що Стрілець відразу ж почне підбивати консервативного Тельця ставити перед собою нові цілі і завдання, що вимагають негайного вирішення.

Але проблема в тому, що повільний Телець вкрай важко переживає будь-які зміни в житті і, дивлячись на більш енергійного партнера, починає зайвий раз копатися у собі і впадати в депресію через власну інакшість...

БЛИЗНЯТА залежні від КОЗОРОГА

Близнята захоплюються здатністю Козорогів планомірно йти до мети, бути завжди зібраними і будувати довгострокові плани.

Бажаючи зробити своє життя більш впорядкованим, вони підпадають під чарівність Козорога і намагаються перейняти їхній характер.

Та зазвичай це лише занижує їхню самооцінку і робить ще більш нещасними, оскільки Близнятам складно впоратися зі своєю тягою до змін.

РАК залежить від ВОДОЛІЯ

У стосунках Рак не любить невизначеності і недомовленості, а Водолій, своєю чергою, просто майстер замовчувати справжні причини своїх вчинків і поганого настрою.

Тож не дивно, що в цьому союзі Рак постійно мучиться, тоді як його партнер, навпаки, відчуває себе вкрай гармонійно. Якщо врахувати, що більшість Раків – егоїсти, це може стати справжньою знахідкою для самозакоханих Водоліїв.

ЛЕВ залежить від РИБ

Риб досить складно вивести з меланхолійного стану, тому, попри всі дії Лева, який в усьому прагне бути найкращим, йому буде вкрай складно ужитися з беземоційними Рибами.

Крім того, з великою імовірністю Риби ще й почнуть «підбивати» свого партнера, роблячи акцент на його недосконалості і «проколах», що Леву взагалі буде вкрай складно пережити.

ДІВА залежить від ОВНА

За своєю природою Діва найбільш неконфліктний знак Зодіаку. І як тільки Овен зрозуміє, що йому сходитиме з рук практично все, він із превеликим задоволенням сяде на шию своєму партнерові.

На жаль, через свою скромність Діва навряд чи зможе переломити цю нездорову ситуацію і все.

ТЕРЕЗИ залежить від ТЕЛЬЦІВ

Попри те, що ці знаки дуже схожі у своєму ставленні до матеріальних цінностей і поглядах на життя, їм абсолютно протипоказаний спільний побут!

Тельці вічно хотітимуть не того, що пропонують Терези. А якщо врахувати, що Терезам і так досить складно зробити вибір на користь чогось одного, у цій ситуації їм доведеться постійно пропонувати альтернативні варіанти, і це буде зводити їх з розуму.

СКОРПІОН залежить від БЛИЗНЯТ

Скорпіон любить інтриги і головоломки, а, як відомо, Близнята – один із найзагадковіших знаків Зодіаку. Крім того, ще одним важливим моментом є той факт, що вони можуть інтригувати безупинно, навіть не витрачаючи на це додаткових сил.

Як наслідок, у цьому союзі Скорпіони ніколи не зможуть знайти відповідей на свої запитання і це вражатиме їх самолюбство.

СТРІЛЕЦЬ залежить від РАКА

Незважаючи на те, що домовитий Рак пригнічує Стрільця, який не звик думати про побут, їх союз може бути цілком гармонійний. Особливо якщо врахувати, що Раки дуже люблять зайвий раз повчити оточуючих, як правильно варити борщ і вести господарство, а Стрілець не проти дізнатися про щось нове.

З іншого боку, в таких парах існує небезпека, що Стрілець все ж буде відчувати себе нереалізованим через постійну необхідність витрачати час на вирішення побутових проблем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень