Більша зарплата – Близнятам, непередбачені витрати – Терезам: гороскоп на 24 січня

А Рибам треба знати міру у всьому

ОВНИ

Ви здатні справити на керівництво прекрасне враження, чесно та сумлінно виконуючи свою справу. Готовність наполегливо працювати й розвивати навички гарантує вам успіх.

ТЕЛЬЦІ

Незважаючи на те, що характер у Тельців спокійний, ухваливши рішення (може, й неправильне), вони його навряд чи змінять. А цього дня потрібно проявити гнучкість.

БЛИЗНЯТА

Високих результатів цього дня можна досягти лише завдяки працелюбності. Тому, не відволікайтеся від професійних справ і матимете не лише чисте сумління, але й більшу зарплату.

РАКИ

Через сором'язливість ви можете відмовитися від допомоги, що не найкращим чином позначиться на ваших справах.  Розраховуйте на підтримку.

ЛЕВИ

Починається новий етап життя. Постарайтеся завершити важливі справи і вирішити давні суперечки, щоб зосередитися виключно на нових завданнях.

ДІВИ

Вас дратуватимуть порожні розмови та ледачі колеги. Віддайте перевагу роботі, навіть якщо немає нагальних справ.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можливі непередбачені витрати. Крім того, обіцяну фінансову винагороду доведеться довго чекати.

СКОРПІОНИ

День символізує рішучість і самовпевненість, а тому ви можете припуститися помилки. Добре думайте, перш ніж прийняти рішення, та уникайте інтриганів.

СТРІЛЬЦІ

Цей день посилить ваші консервативні нахили. Замість пошуку нових шляхів і концепцій ви віддасте перевагу перевіреним методам, які можуть віддалити вас від мети.

КОЗОРОГИ

Закохані представники знаку навряд чи наважаться висловити свої почуття. Але спробуйте зробити так, щоб партнер відчув тепло вашого гарячого та вірного серця.

ВОДОЛІЇ

Дійте тут і зараз. Така позиція сприяє безпомилковій діяльності. Намагайтеся насолоджуватися тим, що маєте, не будуючи грандіозних планів.

РИБИ

Дотримуйтеся у всьому міри, навіть у своїй старанності та відповідальності, інакше ризикуєте стати нудною особою, нездатною зайнятися якоюсь творчою справою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень