Щасливий шанс – Левам, сцени ревнощів – Стрільцям: гороскоп на 18 січня

А Діви як ніколи будуть насолоджуватися життям

ОВНИ

Цього дня зібратися з силами буде непросто. Уникайте емоційного та фізичного перенавантаження, а також неприємних людей.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає дуже вдалий та цікавий день. Найближчим часом вам неодноразово випаде шанс змінити життя на краще, причому, у всіх сферах. 

БЛИЗНЯТА

Вас турбуватиме питання оплати вашої праці. Хтось буде вельми незадоволений своїм керівництвом. Не переймайтеся, адже все це тимчасово – невдовзі шеф помітить усі ваші старання і ви отримаєте заслужену винагороду.

РАКИ

Шукайте можливості для наведення контактів і збору корисної інформації. Вдома не забувайте про свої обов’язки і приділіть більше часу дітям.

ЛЕВИ

Тим, хто давно мріє зайняти крісло у просторому кабінеті, варто зібратися, щоб не впустити свій щасливий шанс. Головна умова - щосили налагоджувати добрі стосунки зі своїм безпосереднім керівником, який стане вашою головною підтримкою.

ДІВИ

Ваша магнетична чарівність посилиться. Як ніколи, ви будете отримувати задоволення від життя та від кохання.  Утримайте романтичний настрій, завдяки якому ви почуватиметеся абсолютно щасливими.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете продемонструвати свою перевагу. Ви добре будете орієнтуватися у генеральному плануванні, однак можете впустити важливі деталі. 

СКОРПІОНИ

Ваша сміливість дасть хороші результати. Зараз ви можете укласти важливі ділові угоди, зробити вигідні інвестиції. Зорі радять сконцентруватися виключно на фінансових питаннях.  

СТРІЛЬЦІ

Цей день може відзначитись сварками, сутичками та протистоянням. Можливі й сцени ревнощів. Виявіть розсудливість і спробуйте перевести все на жарт.

КОЗОРОГИ

Керівництво завантажить вас рутинною роботою, але це не надто зіпсує вам настрій, адже думки ваші будуть далеко. Цього дня вас більше цікавитимуть особисті питання.

ВОДОЛІЇ

Сімейні проблеми можуть випасти з поля вашого зору, але вони неодмінно про себе нагадають за допомогою якоїсь екстраординарної події. Попри професійну зайнятість, намагайтеся не уникати домашніх обов'язків.

РИБИ

Зорі радять зменшити запал, інакше можна влізти у борги або остаточно заплутатися у своїх почуттях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень