Маніпуляції на роботі – Терезам, премії – Ракам: гороскоп на 19 січня

А Стрільці більше не страждатимуть від самотності

ОВНИ

Саме зараз сприятливий період для формування стратегічних планів. Зможете завершити тривалий ремонт квартири або приступити до реалізації проєкту, який принесе прибуток.

ТЕЛЬЦІ

У вашому житті обов'язково має з'явитися щось нове – цікава робота, незвичайне захоплення чи яскраве кохання. Вам щаститиме, як ніколи, тому ловіть момент! 

БЛИЗНЯТА

Вас очікують вигідні ділові пропозиції, але ретельно перевіряйте інформацію і не поспішайте з висновками. Остерігайтеся галасливих і багатолюдних компаній.

РАКИ

У роботі успіх матимуть оригінальні й нестандартні методи. Керівник буде прихильним до вас і ви можете отримати премію. 

ЛЕВИ

Ви будете налаштовані рішуче і це правильно, оскільки саме час брати життя у свої руки. Зараз є шанс впоратися з частиною проблем, а якщо перевірені методи не подіють, то підключайте фантазію.

ДІВИ

Легкий флірт із колегою може призвести до непередбачуваних наслідків. Будьте обережні й займіться краще роботою.

ТЕРЕЗИ

Керівники даватимуть вам хитрі доручення і це може вас спантеличити. Можливо, начальство намагається збільшити обсяг вашої роботи та скоротити витрати. Ви маєте спокійно, але твердо відстоювати свої позиції. Не дозволяйте маніпулювати собою.

СКОРПІОНИ

Через перевантаження на роботі можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Уважно прислухайтеся до свого організму. А ще не будьте надто впертими, бо можете спровокувати скандал.

СТРІЛЬЦІ

Стрільці, які страждають від самотності, зможуть знайти гідну компанію. Налаштовуйтеся на краще й сміливо вирушайте назустріч своїй долі!

КОЗОРОГИ

Вам вдасться добре розрекламувати і себе, і інших. Головне, не втрачайте бойового настрою. Особливо цінною цього дня буде ваша винахідливість.

ВОДОЛІЇ

На ваш настрій вплине поведінка керівника, який, найімовірніше, забуде про обіцяне підвищення. Акуратно нагадайте про це, інакше вам доведеться довго чекати на збільшення зарплати.

РИБИ

Не виключено, що ви серйозно замислитеся про зміну роботи. Вам доведеться відмовитися від звичних методів і по ходу справи швидко освоювати нові навички.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень