Найгірші водії: 5 знаків Зодіаку, з якими небезпечно перетинатися на дорозі

Перевірте, чи немає у переліку вас

-

Водіння авто – це надзвичайно відповідальний та небезпечний процес. Навіть ті водії, які знають усі правила дорожнього руху, можуть «вскочити» у халепу.

Астрологи визначили найпоширеніших «лихачів» за кермом.

Овни

Найчастіше «попереду батька в пекло» поспішають саме ці люди, порушуючи всі можливі правила. Через вічні проблеми, пов’язані з нестачею часу і підвищеною емоційністю, вони частіше за інших створюють аварійні ситуації на дорогах.

Водолії

Особливим лихацтвом і непередбачуваністю виділяються представники цього знака Зодіаку, які завжди вважають, що «проскочать». І навіть якщо з разу в раз вони потрапляють в аварії, то не роблять жодних висновків. На дорозі з ними краще не перетинатися.

Стрільці

Для цих людей дорога – це синонім слова «життя». За кермом вони почуваються «як риба у воді». Стрільці часто обганяють, підрізають, кудись поспішають, тому й потрапляють в аварії.

Скорпіони

Дії цих людей часто бувають різкими й нелогічними, навіть не через поспіх, а тому що їм так хочеться. Скорпіонам нудно, тому вони розважаються, як тільки випадає можливість, навіть на дорогах. Однак іншим водіям Скорпіони не прощають помилок.

Леви

Представники цього знака Зодіаку впевнені у своїх силах та переконані, що інші можуть почекати, а якщо не почекають, то поступляться. Леви завжди поспішають, тому підрізати когось або обігнати – звична справа.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень