Від ідеального – до найгіршого: рейтинг чоловіків за знаком Зодіаку

Шукаєте принца на білому коні? Астрологи можуть вам у цьому допомогти

Поведінку будь-якого чоловіка у стосунках можна спрогнозувати, впевнені астрологи. Достатньо лише знати особливості знака Зодіаку, під яким він народився.

Спираючись на статистику, фахівці склали рейтинг чоловіків-партнерів від найкращого до найгіршого.

СКОРПІОНИ

За 5-бальною шкалою цим чоловікам можна сміливо поставити найвищу оцінку. Вони не тільки привабливі та харизматичні, а ще й дуже розумні! Та попри достобіса вродливу зовнішність, партнерці Скорпіона не варто мучитися від ревнощів: цей чоловік — один із небагатьох, хто завжди вірний своїй обраниці і готовий заради неї на справжні подвиги.

БЛИЗНЯТА

Представники цього знака Зодіаку — галантні і щедрі кавалери. Вони — справжні лицарі, які точно знають, як ощасливити свою другу половинку. Астрологи радять жінкам: зробіть все можливе і неможливе, щоб закохати їх у себе, тому що Близнята будуть не тільки прекрасним чоловіком, але й ідеальним батьком для діточок.

ТЕРЕЗИ

Якщо поруч із жінкою партнер, народжений під знаком Терези – її можна сміливо привітати: вона знайшла того самого принца! Він турботливий, уважний, уникає конфліктів і готовий ризикнути всім, що має, заради щастя і благополуччя сім'ї. Бережіть такого чоловіка, адже охочих завоювати його серце буде чимало.

ОВНИ

Спершу ці чоловіки можуть здатися владною і надто закритою людиною. Однак це лише перше враження. Насправді Овни звикли тримати все під контролем і просто не можуть дозволити собі розслабитися. Але якщо ви дасте шанс цьому кавалеру, то незабаром із подивом помітите: він — один із найніжніших, романтичніших і відкритих чоловіків.

РАКИ

Чесний, добрий і відповідальний — саме так можна охарактеризувати цих партнерів. Цей чоловік ніколи не образить обраницю і завжди прислухатиметься до її думки. Раки щедрі, безкорисливі та дуже люблячі чоловіки. Головна їхня особливість – вони ніколи не скупитимуться на компліменти і приємні сюрпризи, що не може не радувати партнерку.

ЛЕВИ

Вони – пристрасні, розкуті і водночас ніжні чоловіки, які подарують обраниці справжні емоції. Можливо, спочатку всепоглинаюча палкість злякає його партнерку. Однак така поведінка лише наслідок того, що Лев дійсно закоханий. А в цьому стані він готовий на будь-які подвиги.

ВОДОЛІЇ

Це – хитрі створіння. Вони дотепні та привабливі, проте деякі особливості у поведінці можуть налякати оточуючих. Але якщо ви втрачаєте розум від ексцентричних і непередбачуваних чоловіків, то, майже напевно, будете щасливі з Водолієм. Хай там що, не варто забувати: ці чоловіки дуже схильні до змін настрою, внаслідок чого нерідко бувають вітряними.

СТРІЛЬЦІ

Тут – обережно! Цих чоловіків астрологи характеризують, як найбільш пасивних. Вони занадто нерішучі, через що практично завжди залишаються без пари. Зробити перший крок для Стрільців — щось фантастичне. Найчастіше, і спілкування з ними оточуючим дається нелегко. Однак якщо ця людина вам дійсно цікава – доведеться докласти зусиль, щоб домогтися від нього взаємності.

КОЗОРОГИ

Чоловіки, народжені під цим знаком, самі не знають, чого хочуть від життя. Вони уперті та рішучі, проте рідко розуміють, навіщо вчинили так чи інакше. Козороги занадто вибагливі до оточуючих, в той час, як самі не готові витрачати життєву енергію на іншу людину. Щоб виправдати очікування такого партнера, вам допоможе хіба що удача. Якщо хочете завоювати серце цього чоловіка – приготуйтеся весь час терпіти неймовірний тиск.

ДІВИ

Як ви розумієте, ці чоловіки у рейтингу – майже в кінці. Це страшні ревнивці, скандалісти і сперечальники. У стосунках ці люди не терплять панібратства, бажаючи, щоб друга половинка цілком і повністю їм підпорядковувалася. По суті, це той тип чоловіків, які день і ніч контролюють обраницю, не даючи вільно зітхнути. Астрологи запевняють: змінити таку людину точно не вийде. Однак якщо ви дійсно його любите – будьте готові піти на великі жертви заради таких стосунків.

ТЕЛЬЦІ

Зобов'язання і відповідальність – про існування цих понять вони навіть не здогадуються. Це неймовірно егоїстичні чоловіки, які рідко ставлять стосунки на перший план. Для них головне – це успішна кар'єра і особисте задоволення. Такий партнер навряд чи буде докладати зусиль, щоб створити сім'ю і зберегти шлюб. В оточенні його звуть не інакше як безнадійним холостяком. Але, здається, він цьому тільки радий.

РИБИ

Сильні, але вразливі, відповідальні, але нерішучі, жорсткі, але сентиментальні – усе це чоловіки, народжені під знаком Риби. Складені з суцільних протиріч вони рідко знаходять сімейне щастя, хоча щиро того бажаютьТакий партнер схильний до конфліктів і страшно ревнивий, чого не зможе довго терпіти жодна його обраниця. Можливо, коли-небудь він полюбить по-справжньому і буде готовий приборкати власну нестримність. Однак станеться це чи ні — не знає ніхто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень