Три знаки Зодіаку, з якими жінкам доводиться найважче

Від таких кавалерів голова йде обертом — і зовсім не в приємному сенсі

Раки

Цей знак Зодіаку — рекордсмен за кількістю тарганів в голові. З одного боку, Рак хоче міцну сім'ю, з іншого — брати відповідальність за неї він не бажає.

Всі проблеми за нього повинна вирішувати друга половина, але й увагою не обділяти теж.

Інакше такі кавалери відразу стають підозрілими і впевненими в зраді, про що вони не проти повідомити в черговому скандалі, вимотуючи всім нерви і перетворюючись в деспотів.

Козороги

Козоріг одружений на своїй роботі, і все інше в його житті займає друге місце. Вибирати друзів і пару собі такий чоловік буде, виходячи з їх корисності та зручності.

Люди, які його оточують, повинні звільняти Козорога від зайвого клопоту і збільшувати придатний для кар'єри час, а якщо вони починають вимагати уваги і участі в проблемах — починаються конфлікти.

Козоріг хоче контролювати все, а тому найменший відступ від плану викликає з його боку напади тиранії.

Водолії

Представники цього знака звикли жити у своєму світі, де вони самі собі королі і повелителі. Почуття власної важливості у Водолія просто зашкалює, а тому він звик до того, що його думка найвірніша і важливіше його свободи нічого немає.

Такі чоловіки здатні на романтичні стосунки і справжню дружбу, але тільки до тих пір, поки на них не почнуть тиснути і пред'являти будь-які вимоги.

Варто з'явитися незручним питанням, як від Водолія і слід зник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень