Переможець «Х-Фактора» Сашко Порядинський з піснею «ТАТО» шокував схудненням (ФОТО)

І кардинальними змінами у житті, бо став моделлю

Олександр Порядинський у 2013 році запам’ятався українському глядачеві 15-річним підлітком з неймовірними вокальними даними, який переміг у четвертому сезоні шоу «Х-фактор».

Його пісня про тата розчулила не одну людину:

За останні півроку артист показав вражаючий результат схуднення.

Сашко скинув майже 70 кілограмів завдяки спорту та захопленню екстримом.

А нещодавно співак виступив у ролі моделі в стильній фотосесії для ательє «Императорский портной» у Києві, в якому шили костюми для як мінімум семи керівників різних держав, у тому числі і для трьох президентів України.

Вартість пошиття вбрання в ательє стартує від $1100, а найдорожчий костюм, який доводилося шити власнику ательє, кравцю Стіву Кріплані, оцінюється в $30 тисяч.

Власника ательє і знаменитого іміджмейкера Стіва надихнули зовнішні зміни співака, які сталися з ним за рік. За словами кравця, він запам’ятав Сашу вгодованим підлітком, а зараз це абсолютно інша людина.

«Я люблю цілеспрямованих людей, і мені здається, Саша саме такий. Як іміджмейкер, можу сказати, що йому дуже йде класичний стиль. Модель Олександра – це смокінг, а білу сорочку можна обіграти різними аксесуарами», – вважає Стів.

Олександра отриманий досвід надихнув і змусив уважно ставитися до вибору свого образу.

«По-перше, я дуже радий знайомству зі Стівом!

Тепер я знаю, які моделі і кольори мені підходять.

 

Мені дуже важко часом підібрати ідеальний костюм, тому шити на замовлення – це вихід.

А тут важливо те, що ще на етапі зняття мірок ти можеш вибрати всі складові майбутнього костюма: від кольору тканини і підкладки, то ґудзиків і ниток.

 

Виступати в речах від ательє, де обслуговуються президенти, подвійно приємно.

Під час зйомок я намагався уявити себе президентом, щоб краще вжитися в роль. У таких костюмах самооцінка, дійсно, підвищується», – ділиться співак.

[media=196800][media=196801][media=196797]

За рейтингом компанія «Императорский портной» входить в ТОП-10 кращих ательє світу. Це єдине в Києві ательє, всі речі якого мають довічну гарантію, а також підгонка одягу по фігурі завжди здійснюється безкоштовно, якщо клієнт поправився або схуд.

Повідомляє - mediafan

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень