Рівняни обговорюють "квест" в обласній лікарні

Про те, як хворого після інсульту ганяли по поверхах Рівненської обласної лікарні писав сайт Радіо Трек

Це була публікація "Квест" у Рівненській обласній лікарні: як хворого після інсульту ганяли по поверхах"

Вона викликала обговорення у соцмережі Фейсбук. Рівняни висловлювали припущення про причини такої організації прийому громадян і писали, що подібне є не ітльки у лікарні, а й у податковій інспекції. Ось деякі з коментарів: 

Паша ПрончукПаша Прончук Давно потрібно вводити обов'язкову страхову медецину! Можливо тоді будуть зміни.

Ирина ПавленкоИрина Павленко Така ж ситуація і в інших структурах. Я, щоб закрити фізичну особу-підприємця бігала вагітна з поверха на поверх...І ще не закрила...Купа ділків, які ходять з кабінету в кабінет...Там теж ще не комп'ютеризовано))))

Tanua MelTanua Mel Так саме тому і не комп'ютеризовано, бо тоді одна людина натисла кілька кнопок - і видала вам необхідні папери і суму до сплати. А як же тоді будуть зароблятися "благодійні внески", гроші за "дуже потрібні" сотні довідок, і люди, які їх виписують, за що будуть жити, і "рішали" одразу без заробітку залишаться

Сергей ЦимбалюкСергей Цимбалюк ахахахха))))) це новітні підходи ))) дашовипанімаєте)))))

Sasha Matviyuk Sasha Matviyuk Там є лікар в приймальному "рижа". Це нелюд!!! Привіз бабусю непритомну, а вона каже : "Ведіть її сюди"!!!!!! Питання: у неї взагалі мозок Є?????????

Алла Гуріна Аналогічно - з села приїхала знайома лягати в цю лікарню, я їй допомагала - все те саме. А в неї гемоглобін 50, не може встати з лавки. Спочатку маєш все обійти, і всім начхать..

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень