Чи потрібна у школі молитва за Україну: думка рівнян

Мешканці Рівненщини активно обговорюють ідею запровадити у школах молитву за Україну

Таку ідею на зустрічі з міністром освіти Лілією Гриневич під час її перебування на Рівненщині подала одна з педагогів. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Чи запровадять у школах молитву за Україну: відповідь міністра освіти на Рівненщині

А ось як прокоментували цю публікацію мешканці Рівненщини у соцмережі Фейсбук:

Ігор ГолишІгор Голиш А що, хіба й так проблем мало? Нічого поганого то в цьому немає, але зараз на цій "ниві" буде штучно роздмухуватись ажіотаж і "за", і "проти", тому я вважаю, що не варто впадати в крайнощі! Кожен може й сам помолитись...

Сергій Мусевич І за молитву та за впровадження вивчення Біблії в освітніх закладах, як обов'язкового предмету.

Катерина Обжевська Для чого нав'язувати дітям в школі таке? Потрібно вчити дітей любити, шанувати свій край, бути достойними громадянами своєї країни, а не просто молитись..

Andrew GazhamanAndrew Gazhaman а кому мають молитись ??? вішну, єгові чи перуну ? а може чебурашці чи макаронному монстру?

Олена ОрелОлена Орел Звісно проти. Молитись у нас є де, а в школі мають вчити дітей реальним речам, й не перетворювати учбовий заклад у філіал релегійної установи.

Katia  Petrik Katia PetrikЯ теж за. Діти в шкільному віці вже мають розуміти що таке молитва. А якщо ні, то постоїть ці 5 хв колупаючись в носі, і так може простояти вже життя...на жаль.. Ми у школі щоразу на початку уроку музики співали Гімн України, а в кінці "Боже великий єдиний нам Україну храни". Тоді для мене це була просто пісня. А зараз, коли я це чую щоразу в нашій церкві, то я розумію, що то була все таки молитва.

Володимир СтратоновВолодимир Стратонов Якщо батьки вдома не моляться, жодна шкільна молитва не дасть плодів

Сергій Щербатюк У школи ходять діти різного віросповідання і рівняти всіх під якусь одну релігію тут недопустимо. На мою думку, в кожній школі і в кожному класі має бути проведено обговорення, де батьки, вчителі і діти мають вирішити - молитись їм чи ні. Ось і все.

Sergiy Shynkar Які обговорення? Уважно перечитайте 35-у статтю Конституції.
На уроках потрібно вчитись, а для молитви є море вільного часу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень