Догана і зауваження: за що покарали медичне керівництво Рівненщини

Керівництво медициною Рівненщини отримало дисциплінарні стягнення від голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка

Доганою покарали заступника начальника облуправління охорони здоров’я Ігоря Добровольського, зауваженням – начальника управління Юрія Осіпчука. Причиною цього стало невчасне розроблення програми «Діти Рівненщини», згідно з якою з бюджету виділяли кошти на забезпечення ліками і медикаментами онкохворих дітей та дітей з іншими важкими хворобами.

Детальніше розповідає прес-секретар голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Мініч:

На початку 2015 року закінчила дію програма Діти Рівненщини. І до кінця 2015 року відповідне управління було зобов’язане розробити продовження цієї програми. Однак через те, що не була розроблена державна програма, відповідно затягнувся час в розробці програми на наступні роки. Разом з тим, коли громадські активісти зверталися до пана Осіпчука з проханням розробити програму, він пообіцяв, що до кінця 2015 року вона буде розроблена. На жаль, виконавці цього не зробили.

 

За словами Сергія Мініча, через це була створена робоча група, проведено службове розслідування і встановлено, що заступник начальника управління охорони здоров’я Ігор Добровольський, який мав би розробити програму, не виконав це завдання. Тому отримав догану.

Ігор Добровольський

А начальник управління Юрій Осіпчук, який мав би проконтролювати це питання, отримав зауваження.

Юрій Осіпчук

Нині програма «Діти Рівненщини», запевнив Сергій Мініч, вже розроблена і 4 листопада її затвердили. Також, за його словами, хворі діти через невчасну розробку програми не постраждали, бо виділення коштів їм на ліки фінансувалося й через низку інших програм. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень