Неймовірне перевтілення: як виглядає переможець «Зважених і щасливих», який важив 235 кг (ФОТО)

Аркадій скинув понад 130 кілограмів

Аркадій Василишин колись був спортсменом і навіть мав титули. Однак після одруження він почав сильно повніти. Коли він досяг критичної точки, стало зрозуміло, що з зайвою вагою потрібно терміново боротися. 235 кілограмів не давали йому нормально пересуватися і вести звичний спосіб життя, тому він вирішив піти на проєкт «Зважені і щасливі».

Його шлях до схуднення почався шість років тому. Тоді в шостому сезоні шоу його вважали найважчим чоловіком.

 

Але він взяв себе в руки і почав активно боротися з цією проблемою.

 

Завдяки спорту і правильному харчуванню він зміг досягти непоганих результатів. У підсумку саме працьовитий і відповідальний Аркадій переміг у шоу.

Відомо, що за час проєкту Аркадій скинув 132 кілограми. Після виходу з шоу він продовжив стежити за своїм фізичним здоров'ям, проте все ж кілька зайвих кілограмів набрав. Втім, це все одно не зрівняти з його початковим зовнішнім виглядом. Василишин довів, що досконалості немає меж і що тільки наполегливою працею можна досягти бажаного результату.

Ось так сьогодні виглядає найважчий учасник «Зважених і щасливих»:

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень