Секс і схуднення: фітнес-тренер розклав все «по полицях» (ФОТО)

Стаття для дорослих, заберіть в дітей телефон

Львівський фітнес-тренер Віктор Мандзяк веде активну діяльність у соцмережах. Він показує результати свої підопічних, які худнуть дистанційно. Серед них не лише жінки, а й чоловіки і навіть діти. Від інших тренерів він відрізняється манерою подачі матеріалу, адже у гумористичній формі пояснює роботу нашого організму.

Днями він опублікував новий допис про те, скільки ж часу треба займатися сексом, аби скинути зайві калорії. Пропонуємо вам прочитати інформацію та зробити самостійні висновки.

Віктор Мандзяк

Отож, допис подаємо без змін, Віктор Мандзяк пише таке:

У фейсбуці під моїми постами пишуть всяке: «Дівчатка, секc двічі на день і будете стрункі», «Нормальний стaтевий акт має тривати 2 години, наші жінки себе не поважають, і погоджуються на менше» тощо.

Щодо cексу двічі в день, то це лише на етапі формування пари. Кількість статевих зносин обернено пропорційна до тривалості відносин. Хоча за пару років вона виходить на плато, але це плато явно не двічі в день. Якось моя Оксана прийшла додому і так дивиться на мене з образою: «Подруга каже, що вони щодня». Я їй: «Дорогенька, ти теж так кажи».

Соціальні мережі – це місце де можна пи*діти, чим люди й користуються. Ми прагнемо здаватись тими, ким не є. Навіщо вовтузитись 2 години в ліжку, якщо можна просто про це написати у фейсбуці? Ніхто ж не припхається із секундоміром у вашу спальню, правда?

Ми діти культури, в якій тривааааааааалий коїтус — щось круте, а хлоп, який на це здатен — жеребець. Звідки це взялось, сказати важко, але порнoіндустрія харчує цей мем... Мій друг мав щастя відверто поспілкуватись з поpнoактрисою. Так от, свої 40-хвилинні фільми вони знімають в три заходи, які гарно нарізані і виглядають як один стaтевий акт. Вся трагікомедія в тому, що 40-хвилинні марафони не в кайф нікому з учасників процесу, але культура давить своєю невблаганною рукою, тому мокрий від поту хлопчина дригається, а дівчина чекає, коли ж воно ся вже скінчит.

Скільки ж повинен тривати нормальний фізіологічний статевий акт?

На думку сексопатологів нормальний статевий акт повинен тривати від 3 до 13 хвилин. Якщо ви чоловік і через три хвилини вистрілюєте, а ваша кохана цим невдоволена і натякає, що піде до сусіда, який може молотити 40 хвилин (цікаво, звідки вона це знає?), покажіть їй цю статтю, ви не винні, що ви нормальна здорова людина. Від 3 до 13 хвилин — це в середньому 8.

Скільки ж калорій ми можемо спалити за 8 хвилин боротьби під ковдрою?

В одному дослідженні молоді чоловіки під час сексу спалювали в середньому 4,2 ккал/хв, а жінки - 3,1 ккал/хв. В середньому статевий акт тривав 24,7 хвилини, при тому була пара, яка вовтузилась в ліжку цілих 57 хвилин. Один чоловік примудритися спалити аж 306 ккал.

Але не будьмо наївними, чи органічно це все? Скажіть мені, якби ви взяли участь в досліді, ціль якого — визначити енерговтрати під час сексу, як ви б трахались? Триваліше та інтенсивніше, ніж зазвичай — от як ви би робили Це.

Але ОК, хай буде 4,2 і 3,1 ккал в хвилину, що в середньому 3,65. Множимо на 8 і... При спарюванні безшерстий примат спалює 29 кілокалорій. Пффф! Відповідно, щоб спалити кілограм жиру вам прийдеться провести 276 копуляцій!

Але, як ви вже знаєте, якщо давно мене читаєте, фізична активність підвищує апетит. А ще є компенсаторне зниження основного обміну і побутової фізичної активності. Так-так, я знову про його величність Енергетичний Гомеостаз. Тому вплив сексу на масу тіла треба розглядати навіть не під лупою, а під мікроскопом.

Ще варто додати, що чоловік втрачає калорії зі спермою, а жінка, навпаки, може їх отримувати з нею.

Але, друзі, і тут вплив на масу тіла незначний, і ним можна сміливо знехтувати. Та давайте трошки оптимізму. Будь-яке напруження ваших мускулів, якщо й впливає на масу тіла, то позитивно, тож трахаймося.

До слова, нещодавно фітнес-тренер розповів, як правильно какати: Як правильно какати: Щоби схуднути, покращити шкіру та вберегтись від Онко? (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень