Неприємний присмак у роті може бути симптомом раку

Та може свідчити про пухлину у шлунку

Останніми роками в Україні збільшилася кількість випадків онкологічних захворювань й серед доволі молодих людей також. Пухлина може тривалий час рости та не давати яскравих симптомів, які б одразу свідчили про рак.

Свідчити про появу небезпечного захворювання може відчуття постійного здуття у животі. Це може виявитися шишкою у верхній частині шлунку. В першу чергу ознаки хвороби можуть проявлятися у порушенні травлення.

Ріст пухлини провокує печію й кислотний рефлекс.

Саме тому неприємний, кислий присмак у роті може свідчити про пухлину.

При цьому виникає печія – відчуття печіння, яке викликане потраплянням кислоту зі шлунку у горло (так проявляється рефлюкс).

Окрім кислого смаку в роті, людина може відчувати печіння в середній частині грудей, складності при ковтанні, нудоту, й швидке відчуття ситості під час їжі.

 

Про рак шлунку може свідчити й втрата апетиту, відчуття втоми й суцільний брак енергії.

У разі появи таких симптомів, якщо вони не зникають за тиждень – найкраще проконсультуватися з лікарем. Лікування раку на ранніх стадіях дає шанси на повноцінне і якісне життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень