Неприємний присмак у роті може бути симптомом раку

Та може свідчити про пухлину у шлунку

Останніми роками в Україні збільшилася кількість випадків онкологічних захворювань й серед доволі молодих людей також. Пухлина може тривалий час рости та не давати яскравих симптомів, які б одразу свідчили про рак.

Свідчити про появу небезпечного захворювання може відчуття постійного здуття у животі. Це може виявитися шишкою у верхній частині шлунку. В першу чергу ознаки хвороби можуть проявлятися у порушенні травлення.

Ріст пухлини провокує печію й кислотний рефлекс.

Саме тому неприємний, кислий присмак у роті може свідчити про пухлину.

При цьому виникає печія – відчуття печіння, яке викликане потраплянням кислоту зі шлунку у горло (так проявляється рефлюкс).

Окрім кислого смаку в роті, людина може відчувати печіння в середній частині грудей, складності при ковтанні, нудоту, й швидке відчуття ситості під час їжі.

 

Про рак шлунку може свідчити й втрата апетиту, відчуття втоми й суцільний брак енергії.

У разі появи таких симптомів, якщо вони не зникають за тиждень – найкраще проконсультуватися з лікарем. Лікування раку на ранніх стадіях дає шанси на повноцінне і якісне життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень