Про закладку чи незаконний обіг наркотиків – можна повідомити Telegram-боту у Рівному

У місті посилюють контроль за незаконним обігом наркотиків

Напередодні вихідних у Рівному відбулася велика нарада з приводу незаконного обігу наркотиків. До міської ради запросили поліцію, представників громадських організацій та навіть представників аптечних мереж.

Міський голова Олександр Третяк доручив створити робочу групу, яка у закритому режимі максимально швидко підготує базовий план дій та конкретний набір інструментів, аби на місцевому рівні запобігти незаконному обігу наркотичних речовин.

Відомо, що учасники групи будуть вивчати роботу системи електронних рецептів, адже це допоможе контролювати обіг сильнодійних наркотичних речовин та точки їх продажу.

Крім того, поліція анонсувала запуск телеграм-боту @drughunters_ukraine_bot. Це чат-бот кампанії DrugHunters від Патрульної поліції, скориставшись яким користувач може анонімно повідомити про наркотичну закладку, вказати локацію та можливого правопорушника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень