Наймодніші знаки Зодіаку: на якому ви місці

Гороскоп модників

12 місце - Козоріг

Козороги байдужі до моди. Але вони володіють бездоганним відчуттям стилю. Тому вигляд у них завжди бездоганний, але не модний. І якщо стоятиме вибір - популярний оверсайз і вільна рваність чи вишукана акуратність - вони оберуть завжди друге. 

11 місце - Діва

У Діви на першому місці - зручність. Тому вони виглядають доглянутими, але не модними. І віддають перевагу зручності і гарному смаку, а не тенденціям моди і решті мішури. 

10 місце - Рак

У Раків дружби з модою не склалося. І вони щиро не розуміють, для чого платити більше за ту ж річ тільки тому, що вона - від відомішого бренду.

9 місце - Скорпіон

Модні тренди - не у пріоритеті також у Скорпіонів. Але вони завжди виглядають сексуально.

8 місце - Риби

Риба одягом намагається звернути увагу на свій глибокий і багатий внутрішній світ. Тому вони завжди прагнуть відрізнятися образом від інших і мають свій стиль Мода їм нецікава.

7 місце - Овен

Прагнення Овнів бути модними ніяк не вдається на ділі. Бо вони далекі від розуміння моди. Тож саме їм найбільше потрібні стилісти.

6 місце - Водолій

Про Водолія важко сказати, чи він - модний. У будь-якому разі тратити години часу на пошуки модної речі у магазинах він не буде. Обере те, що знайде найпершим. 

5 місце - Близнюки

Близнюки не відстають від моди і вміють поєднати навіть найбільш непоєднувані речі в образі.

4 місце - Стрілець

Стрілець не напружується зі створенням модного луку. Але завжди виглядає відмінно. Стандартність йому скоро обридає і він добре вміє комбінувати речі між собою 

3 місце - Телець

Увага і захоплені  погляди - це те, що обожнює Телець. Тому вони завжди - супермодні і з задоволенням тратяться на нове сучасне вбрання.  

2 місце – Лев

Хто, як не Леви, люблять шикувати, привертати увагу? Ці царські особи, які вдома віддають перевагу халату і теплим капцям, на людях виглядають наймодніше - з дотриманням усіх найсучасніших тенденцій.   

1 місце - Терези

Втім, очолюють рейтинг модників - Терези. Вони не відстають від світових тенденцій і навіть задають їм тон. А ще у них надзвичайно розвинене чуття на модні новинки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень