Фінансова вигода – Тельцям, приємна несподіванка – Скорпіонам: гороскоп на 16 лютого

А Водоліїв обурить чиясь поведінка

ОВНИ

Цього дня вам у фінансовому плані допоможуть впливові друзі. Ймовірно, ви отримаєте довгостроковий контракт. Зорі радять діяти відповідно до власних, хоч і специфічних поглядів.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете притягувати романтику. Паралельно зможете піднятися кар'єрними сходами та отримати фінансову вигоду.

БЛИЗНЯТА

Зараз яскраво проявиться прагнення матеріальних благ і любовних розваг. Зорі просять не надто захоплюватися, аби уникнути розчарувань.

РАКИ

Критичний день, пов'язаний з невпевненістю у собі, песимістичними настроями та депресією. Вам буде важко позбутися нав'язливих фобій, тому не варто братися за відповідальні справи.

ЛЕВИ

Цей день може принести чимало тривог і відчуття провини перед близькою людиною. На роботі не намагайтеся уникнути відповідальності – визнайте помилку і колеги допоможуть вам швидко вирішити проблему.

ДІВИ

У вас буде можливість продемонструвати свої найкращі якості. Є шанс укласти вигідну угоду, чому сприятимуть ваші дипломатичні здібності.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви відчуєте підвищений інтерес з боку колеги або особи, з якою доводиться часто зустрічатися по роботі. Службовий роман буде бурхливим, але короткочасним. 

СКОРПІОНИ

Доля готує вам приємну несподіванку, але цінність цього презенту ви зрозумієте не одразу. Не залишайте без подяки турботу та увагу близьких. 

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що робочі справи завдадуть вам чимало клопоту. До того ж буде багато паперової тяганини, а конкуренти спробують завадити вашій роботі. Будьте обережнішими, розповідайте про свої задуми лише перевіреним людям.

КОЗОРОГИ

День не буде багатим на події. Схоже, ви проведете його в  нестерпному очікуванні якогось вкрай важливого для вас рішення.

ВОДОЛІЇ

Чиясь нетактовність може дуже вас обурити. Уникайте участі у сумнівних справах та авантюрах – навряд чи ви на цьому заробите.

РИБИ

Ваша нетерпимість до будь-яких обмежень може зіпсувати стосунки з потрібними людьми. Намагайтеся не конфліктувати при найменшій спробі стримати ваші бажання і пристрасті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень