Розчарування в коханих – Близнятам, емоційні зриви – Дівам: гороскоп на 13 лютого

А у Левів стане менше друзів

ОВНИ

Несприятливий день для будь-яких фінансових справ. Навіть звичайні покупки зараз потрібно робити з обережністю.

ТЕЛЬЦІ

Вдалий час, аби подолати підступи суперників. Ймовірне поліпшення матеріального добробуту. Особливо добре складатимуться особисті справи.

БЛИЗНЯТА

Ваше нове захоплення не буде тривалим через розчарування або образу. Зараз не найкращий час для налагодження особистого життя.

РАКИ

Зорі радять вам усамітнитися і на деякий час відсторонитися від того, що відбувається. Години спокою вистачить, щоб повернутися до звичного ритму життя з новими силами.

ЛЕВИ

Несприятливі тенденції цього дня можуть серйозно вплинути на ваше уявлення про власний характер або про чесноти партнерів. Рекомендується розірвати всі непотрібні зв'язки, навіть якщо це ваші давні друзі.

ДІВИ

Ви можете неправильно розтлумачити важливу інформацію, тому все піде шкереберть. Можливі різкі зміни настрою та емоційні зриви.

ТЕРЕЗИ

Майже все з того, що ви запланували на цей день, вам вдасться реалізувати. Також доведеться ухвалити важливе рішення, але якщо відчуваєте, що ще не готові, то не форсує події.

СКОРПІОНИ

Хтось спробує переманити вас на свій бік. У хід підуть брехливі обіцянки та обман. Намагайтеся уникати сумнівних осіб і прислухайтеся до інтуїції.

СТРІЛЬЦІ

Можливі несподівані, але приємні, повороти долі. Готуйтеся до світлого періоду в житті, який варто розділити лише з найближчими, не розпорошуючи свої сили та енергію на чужих людей.

КОЗОРОГИ

Можливі проблеми та непорозуміння у сімейних відносинах. Зараз не час з’ясовувати стосунки. Також варто відкласти відверту розмову.

ВОДОЛІЇ

Цього дня у вас з'явиться можливість познайомитися з впливовою особою. Намагайтеся сподобатися, але не перестарайтеся.  

РИБИ

Ох і день вас чекає: ревнощі, претензії та необґрунтовані образи. Намагайтеся задобрити свою половинку, щоб усього цього уникнути.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень