Стреси – Скорпіонам, зустріч із долею – Дівам: гороскоп на 9 лютого

А Тельцям потрібно стежити за своїми думками

ОВНИ

Цього дня ви зможете радіти життю. З'являться нові друзі та можливість покращити свої житлові умови. Проблеми можуть виникнути лише через ваш надмірний контроль над коханими. І їхніми витратами.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ви заслужили, то з'являться нові можливості для роботи, самовдосконалення, але ви можете й втратити те, чим дорожили. Потрібно ретельно стежити за своїми думками й не допускати песимізму. Взагалі цей період варто розглядати як час, який треба прожити тихо.

БЛИЗНЯТА

Вас мучитиме питання що важливіше: дім чи робота? Зорі кажуть, що зараз потрібно більше уваги приділити професійним справам – це суттєво підніме ваш статус.

РАКИ

Нові знайомі можуть спровокувати сварки. Ви можете зустріти людину, яка негативно вплине на ваше життя. Уникайте випадкових знайомств та фінансових авантюр.

ЛЕВИ

Завзятість і твердість позицій допоможуть у роботі. А цього дня ви встигнете зробити на диво багато. А ось в особистому житті ймовірні серйозні зміни – як позитивні, так і негативні. 

ДІВИ

Вам складно знайти кохання, оскільки ви боїтеся, що вас можуть незаслужено образити. Намагайтеся не думати про ймовірні неприємності, бо зорі впевнені, що саме зараз ви можете зустріти свою долю.

ТЕРЕЗИ

Прагнення до змін не обмежиться особистим та професійним життям. Вам захочеться щось змінити й вдома – аж до капітального ремонту. Всі домашні справи обіцяють успіх. 

СКОРПІОНИ

Цього дня можливі стреси. Вас можна буде легко вивести з рівноваги, особливо у другій половині дня. Було б добре навчитися тримати удар і не піддаватися на провокації.

СТРІЛЬЦІ

Велику роль у професійних успіхах зіграють зв'язки із зарубіжними партнерами. Будьте обережні, бо цього дня вас можуть підвести ті, кого ви вважали незаперечним авторитетом.

КОЗОРОГИ

Ви не зможете на повну розгорнути свою діяльність, а доходи перекриватимуться витратами. Не варто сподіватися на легкі успіхи. 

ВОДОЛІЇ

День не надто підходить для серйозних кроків у професійній діяльності та роботи з важливими документами. Якщо ж йдеться про легкі гроші, то ви, напевно, програєте, якщо підете на ризик

РИБИ

Чекайте на визнання ваших заслуг. Комерційна діяльність принесе успіх, повагу та нові можливості. Відсвяткуйте свій тріумф із сім’єю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень