Повна хата гостей – Дівам, любовні розчарування – Водоліям: гороскоп на 7 лютого

А Рибам не варто шукати пригод

ОВНИ

Цього дня можливе напруження у відносинах, невдоволення собою та схильність вирішувати проблеми силою. Намагайтеся опанувати себе, щоб не наробити проблем.

ТЕЛЬЦІ

Завдяки свіжим ідеям або вибору нової стратегії ви вдало проведете ділові зустрічі і переговори. Ваш оптимізм і тонка дипломатія змусять партнерів піти на співпрацю.

БЛИЗНЯТА

Вас найбільше цікавитиме пряма вигода. І самовіддана праця одразу ж дасть результат – керівництво відзначить та заохотить ваші старання. 

РАКИ

Вам буде важко відповісти на питання «куди поділися гроші?» Зорі радять відпочити, оскільки в плані кар'єри та фінансової вигоди серйозних позитивних результатів поки очікувати не варто.

ЛЕВИ

Зараз можна сміливо змінювати все, що вас не влаштовує. Єдиним винятком є ​​любовні стосунки. Уникайте навіть найменших суперечок і конфліктів з коханими.

ДІВИ

Цього дня ваш дім буде улюбленим місцем зібрання друзів та знайомих, завдяки чому можуть розширитися зв'язки. 

ТЕРЕЗИ

Напружений день, оскільки доведеться витрачати час та сили на вирішення конфліктів у робочому колективі. День пов'язаний з серйозними провокаціями, втратами та обманом. Щоб уникнути емоційних зривів, намагайтеся уникати конфлікту, переключаючись на інші справи.

СКОРПІОНИ

Цього дня не можна перенапружуватися, метушитися, братися за кілька справ відразу. Спокійний відпочинок з книгою, помірні заняття улюбленим видом спорту, спілкування з близькою людиною дадуть необхідний запас міцності вашому організму.

СТРІЛЬЦІ

Хороший і дещо романтичний настрій та очікування змін допоможуть владнати важливі питання з діловими партнерами. Незважаючи на неприємності попередніх днів, почуватись ви будете добре.

КОЗОРОГИ

Можливість вирішення проблем цього дня надзвичайно висока, проте краще не починати нові проєкти, а лише їх планувати. Найбільш успішною буде колективна діяльність. 

ВОДОЛІЇ

Сприятливий день, який дозволить переосмислити минулий досвід і побудувати правильні плани на майбутнє. Можливі любовні розчарування, адже реалізм і практичність затуляють властиву вам ніжність та тонкість почуттів. 

РИБИ

Марнославство може спричинити сварку з близькою людиною.  Не варто перенапружуватися, шукати пригод.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень