Сімейні клопоти – Близнятам, емоційні навантаження – Ракам: гороскоп на 4 лютого

А Скорпіонам доведеться відкрити свій гаманець

ОВНИ

Цього дня ви зможете з успіхом вирішити творчі завдання або направити свої зусилля на збагачення. Будьте обережні, бо конфлікти з покровителем чи керівником можуть звести усе нанівець.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете схильними до навіювання і можете легко потрапити під чийсь вплив. Тому правильно обирайте собі оточення.

БЛИЗНЯТА

Сімейне життя може завдати багато клопоту: близькі потребуватимуть вашої уваги буквально цілодобово. Окрім того, саме вам доведеться ухвалювати усі рішення та нести за них відповідальність.

РАКИ

Можливі серйозні емоційні навантаження. Намагайтеся ретельніше берегти себе й уникайте людей, які вас дратують.

ЛЕВИ

Не всі ваші нововведення будуть сприйняті близькими з розумінням, особливо якщо ви станете занадто наполегливо нав'язувати їх. Не тисніть на своїх близьких, інакше навіть невелика сварка загрожує перерости у серйозне протистояння.

ДІВИ

Цей період стане найкращим і незабутнім, принесе славу і визнання творчим людям, високе становище тим, хто прагне зльоту в кар'єрі. Тепер вам важливо не бути просто спостерігачами, а активно діяти.

ТЕРЕЗИ

Цього дня на перший план вийдуть особисті стосунки, однак це не завадить вам досягти кар’єрних успіхів. Зараз важливо приділити більше уваги духовній сфері, розібратися у своєму внутрішньому світі.

СКОРПІОНИ

Зорі застерігають, що розкриваючи душу, вам доведеться відкрити й свій гаманець. А можливо, і пожертвувати власною системою цінностей. 

СТРІЛЬЦІ

Через вашу зайнятість до вас буде важко «достукатися». Навіть найближчим людям. Не виключено, що рідні можуть завантажити вас своїми фінансовими проблемами. 

КОЗОРОГИ

Подвійні та несподівані ситуації можуть стимулювати ваші любовні стосунки. Тому не лякайтеся, якщо щось цього дня піде не так.

ВОДОЛІЇ

Попереду ідеальний день для спілкування з представниками протилежної статі. Існує велика ймовірність початку гармонійних відносин. Можливі зустрічі з давніми симпатіями.

РИБИ

Починається дуже відповідальний період, коли ви зможете досягти максимального успіху у професійній діяльності. Зараз потрібно направити всю енергію та сили на роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень