Розрив з коханими – Ракам, фінансова небезпека – Близнятам: гороскоп на 2 лютого

А Козорогів спробують використати

ОВНИ

Цей день символізує брехню, обман і крадіжки. Ретельно перевіряйте інформацію, уважно працюйте з документами та уникайте малознайомих людей.

ТЕЛЬЦІ

На вас чекає спілкування з цікавими та неординарними людьми. Ви можете несподівано отримати пропозицію, на яку навіть не сподівалися.

БЛИЗНЯТА

Добре подумайте, перш ніж вкладати гроші у якусь справу. Не виключено, що ви ризикуєте абсолютно невиправдано, спокусившись на великий прибуток, який навряд чи отримаєте.

РАКИ

День буде складним для закоханих, а емоції – розжареними до межі. Можлива розлука або тимчасові розриви. 

ЛЕВИ

Ви зможете отримати те, про що давно мріяли. І саме зараз ви отримаєте інформацію, якої бракувало для вирішення серйозної проблеми.

ДІВИ

Важлива зустріч може зірватися з незалежних від вас причин. Шукайте можливість для налагодження нових контактів і збору корисної ділової інформації.

ТЕРЕЗИ

Ваші витрати можуть перевищити розумні межі, тому можливі непорозуміння у сім’ї. Ви будете надмірно вразливими. Постарайтеся не реагувати на зауваження та незначні образи.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться чимало сил витратити на дрібниці та непотрібну метушню. Зорі радять менше говорити й більше діяти.

СТРІЛЬЦІ

Між вами та вашими близькими може «пробігти чорна кішка» через ревнощі. Вам потрібно приборкати свій гонор і стежити за своїми словами. Намагайтеся критично аналізувати свої вчинки та уникати поспішних рішень.

КОЗОРОГИ

Цього дня ваші справи можуть зупинитися, оскільки вам буде важко правильно розподілити свої сили. Вас можуть використати з корисливою метою, тому пильнуйте. 

ВОДОЛІЇ

Завдяки своїй допитливості, ви знайдете нове цікаве заняття, яке згодом може дати хороший прибуток. Ви, безперечно, талановита особа, однак намагайтеся не нехтувати думкою інших.

РИБИ

Беріть ініціативу у свої руки, адже у вас з'явиться можливість зробити все так, як ви вважаєте за потрібне. Головне – робити це з розумом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень