Зміни в особистому житті - Стрільцям, деякі табу - Скорпіонам: гороскоп на 29 січня

А от декому рекомендується ударна доза вітаміну С

ОВНИ

Овнам можна довіряти. Розпочавши якусь справу, вони доведуть її до кінця й отримають чималий прибуток. Зірки радять Овнам вкладати гроші у нові галузі електронної промисловості.

ТЕЛЬЦІ

День символізує завзятість. Наполегливо переслідуючи свої цілі, ви зрозумієте, що зрештою досягнете успіху, - так і станеться. Не відступайте і не сумнівайтеся у своїх силах та здібностях.

БЛИЗНЯТА

Близнята відчуватимуть занепад сил, ослаблення імунітету. Чергова атака вірусів та бактерій може перевести їх на лікарняний режим. Рекомендується ударна доза вітаміну С та виконання профілактичних заходів. Корисно побути на дієті. 

РАКИ

Можливо, цього дня ви будете надто зайняті, і ваші близькі будуть цим незадоволені. Намагайтеся залагодити конфлікт або хоча б не висловлюйте зустрічних претензій.

ЛЕВИ

День символізує вибір. Як тільки ви його зробите  - стане спокійно і налагодиться душевна рівновага. Уважно ставтеся до свого обранця, будьте щедрі та лояльні.

ДІВИ

Цього дня підвищується залежність від іншої думки. Головне - пам’ятайте, що у вас свій шлях і порівнювати себе з кимось не варто.

ТЕРЕЗИ

День сприяє спілкуванню. Терези можуть знайти собі товаришів і стати душею компанії. При цьому варто бути спокійним, не треба різких висловлювань.

СКОРПІОНИ

День серйозних провокацій та конфліктів. Доля перевіряє вас на міцність, тож астрологи радять Скорпіонам уникати далеких прогулянок чи подорожей. Утримайтеся від будь-якої активної діяльності.

СТРІЛЬЦІ

Сприятливий день для початку важливих справ. Жінок чекають приємні сюрпризи та несподіване знайомство. Чоловікам-Стрільцям теж світять зміни в особистому житті. Будьте уважними, навіть якщо, на перший погляд, зміни здаються незрозумілими.

КОЗОРОГИ

У вас буде тяжкий день. Не вирушайте сьогодні у подорож чи відрядження, оскільки це не виправдає ваших надій. Попри неприємності, частіше посміхайтеся. Проведіть день у родинному колі.

ВОДОЛІЇ

Цей день буде складним, але вже у другій половині дня на Вас чекають позитивні зміни через нові знайомства. І вже ввечері без особливих зусиль ви зможете впоратися із будь-якою справою. У ніч проти неділі може наснитись пророчий сон.

РИБИ

Потрібно розумно підходити до кожної проблеми, шукати конструктивні рішення  та йти на компроміс. Намагайтеся критично поставитися до власних недоліків і будьте поблажливими до інших.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень