Складний вибір – Рибам, фінансові надходження – Левам: гороскоп на 3 лютого

А Терезам не можна позичати гроші

ОВНИ

Перед вами відкривається оригінальний професійний шлях, на якому на вас чекають несподіванки і навіть відкриття. Цей період позитивно вплине й на долі закоханих. 

ТЕЛЬЦІ

Цей день перевірить щирість ваших намірів. Налаштовуйтеся на успіх - ви багато чого досягнете і на роботі, і в особистому житті. Але пам’ятайте, що зараз потрібно вірити і любити, а не вдаватися до перевірок та іспитів на вірність.

БЛИЗНЯТА

Ви талановиті та амбітні, і вам є що запропонувати своїм роботодавцям. Якщо давно планували розмову з керівництвом, то зробіть це саме цього дня.

РАКИ

Не виключено, що вам зустрінеться блискуча імпозантна особистість, через яку ви втратите сон і душевний спокій. Не бійтеся втілювати в життя сміливі мрії й покладіться на свою інтуїцію. 

ЛЕВИ

Це день підбиття підсумків. Можливі фінансові надходження, але намагайтеся відкласти хоча б частину цих грошей, оскільки цього дня ви будете схильними до марнотратства.

ДІВИ

Чекаючи на швидкий результат, ви можете втратити інтерес до головного і переключитися на непотрібні дрібниці. Зберіться, адже доведеться ухвалювати важливі рішення, від яких залежатиме доля інших.

ТЕРЕЗИ

Реалізація проєкту, на який ви покладали великі надії, затримується, тому доведеться утриматися від деяких витрат. А позичати гроші зараз – не найкраща ідея.

СКОРПІОНИ

Ви будете «на висоті». У вас виникатимуть оригінальні ідеї – не соромтеся ділитися ними.

СТРІЛЬЦІ

Попри велику завантаженість на роботі, не забувайте про близьких людей. Ваш успіх залежатиме від комунікабельності та харизми.

КОЗОРОГИ

Зорі радять сконцентруватися на матеріальному благополуччі. Є шанс підписати дуже вигідну угоду. Головне – правильно працювати з інформацією.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає день одкровень та інтуїтивного прозріння, а тому можливі розчарування. Намагайтеся менше ідеалізувати людей.

РИБИ

Багато дрібних і невідкладних справ завадять вам зосередитися на важливому питанні. Також ви постанете перед вибором, зробити який вам буде надзвичайно важко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень