Проблеми на роботі - Овнам, а Козорогам - активний понеділок: гороскоп на 31 січня

А Скорпіонам потрібно буде знову попрацювати 

ОВНИ

Ймовірно збіг обставин призведе до фінансових втрат або змусить вас активно обстоювати свої принципи та думку. Невдалий час для звернення до начальства або громадських установ, для зміни роботи, житла або прийняття важливих рішень. Можливо, що звістка, яку ви отримаєте, змусить вас звернутися за допомогою до друзів. Не піддавайтесь на провокації.

ТЕЛЬЦІ

Зірки сприятимуть винахідникам, ученим, релігійним діячам, але мало хто зустріне розуміння та підтримку з боку близьких. Не слід очікувати схвалення збоку. Вчиняйте так, як вважаєте за потрібне.

БЛИЗНЯТА

День сприятливий для зустрічей, ділових конференцій або цікавих подорожей. Краще не їхати далеко від дому, а мандрувати рідним краєм. А ще вам буде корисна наукова та творча діяльність.

РАКИ

Загострене почуття обов'язку може стримувати вашу сексуальність, проте ви звикли отримувати результат від будь-якої діяльності та завжди бути на висоті. Будьте уважними, інакше можна заплутатися у взаєминах, залізти у борги або захворіти.

ЛЕВИ

На роботі сьогодні можливі конфлікти з начальством чи непорозуміння із товаришами по службі. Усі свої плани та наміри потрібно тримати при собі. Справи, якими ви будете змушені займатися, виявляться малоцікавими, проте нові люди, що увійшли до вашого життя, подарують вам свіжі ідеї та відкриють очі на інші можливості. Остерігайтеся травм на роботі.

ДІВИ

День важкий, можливі помилки у сфері професійної діяльності та непорозуміннями в особистих стосунках. Рідні та близькі перевірятимуть вас на міцність. Краще відмовитися від нових проєктів через ризики фінансових втрат. Треба негайно реалізувати плани, про які ви давно міряли. Зберіться не витрачайте енергію через дрібниці.

ТЕРЕЗИ

Несприятливий час для зустрічей із коханою людиною та друзями. Ви дізнаєтеся, як дійсно ставляться до вас товариші, і декого це, на жаль, розчарує. Відкладіть перехід на іншу роботу або обіймання нової посади — ваші зусилля пропадуть даремно і не дадуть бажаного результату.

СКОРПІОН

Ваш тернистий шлях не буде усипаний трояндами, але до труднощів вам не звикати. Все на світі підвладне вашій працелюбності та тверезому розуму. У другій половині дня вам доведеться старанно попрацювати.

СТРІЛЬЦІ

Фінансове становище більшості Стрільців особливою стабільністю не відрізняється. Витрати перевищуватимуть доходи, можливі крадіжки. Будьте пильні у розрахунках та у валютних операціях.

КОЗОРОГИ

У досягненні цілей допоможуть зв’язки, активне пересування, безперешкодне спілкування. Автомобіль та мобільний телефон допоможуть у цьому.

ВОДОЛІЇ

Це прекрасний час для тих, хто завжди готовий до дій та творчості. Не слідуйте за натовпом, проявіть індивідуальний підхід до справ.

РИБИ

День не сприяє контактам з керівництвом. Попри те, що начальники навряд чи будуть до Вас прихильними, результати вашої праці гідно оцінять. Ви повинні мати особливу холоднокровність і здатність активно діяти за несприятливих умов.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень