Великий скандал – Овнам, удача – Тельцям: гороскоп на 5 лютого

А Водолії зможуть змінити своє життя

ОВНИ

Можливий великий скандал з давніми приятелями. Сварки та взаємні образи можуть призвести до повного розірвання взаємин.

ТЕЛЬЦІ

Зорі віщують несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для вирішення проблем. Не випускайте ініціативу і не чекайте допомоги - робіть все самі. 

БЛИЗНЯТА

Ви втомилися за останній час, але позитивний вплив друзів чи близьких людей допоможе вам впоратися з усіма труднощами і повернути гарний настрій.

РАКИ

Вам не подобається ваш напружений ритм життя, тому емоції можуть зашкалювати. Щоб уникнути конфліктів, вчіться випускати пар у інший спосіб.

ЛЕВИ

Вас чекають позитивні зміни. Цього дня доля подарує вам шанс проявити себе, розкрити таланти, розвинути творчий потенціал. Це відмінний час для спілкування і знайомств.

ДІВИ

Ви можете відчути тиск з боку близьких. Намагайтеся акуратно відстояти свою територію та свої позиції.

ТЕРЕЗИ

Ви ніби й зосереджені на своїх проблемах, але замість того щоб шукати рішення, просто ховаєтеся від реальності. Цього дня у вас з’явиться можливість вийти з кризи.

СКОРПІОНИ

Завдяки креативним ідеям, ентузіазму та оптимізму ви вдихнете нове життя у свої особисті стосунки. Але не вимагайте надто багато від своїх коханих.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде важко контролювати свої почуття, а тому можете не втриматися і розповісти про свої симпатії людині, до якої давно не рівно дихаєте.

КОЗОРОГИ

Зорі віщують успіх в любовних справах. Вам вдасться вирішити одну з наболілих проблем завдяки своїй витримці.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви хочете змінити життя, то цей день призначений саме для цього. Але спочатку потрібно звільнитися від стереотипів, які заважають вам бути щасливими. Також треба позбутися комплексів і претензій до світу.

РИБИ

День сприятливий для спілкування у тісному сімейному колі. Можливі приємні несподіванки та гарні новини. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень