Корейський гороскоп: як група крові впливає на характер

На характер люди впливає не тільки дата народження чи ім’я переконані астрологи

Відповідно до корейського гороскопа, людей можна розділити на чотири групи.

Астрологи впевнені, що це не тільки фізіологічний показник, але важливий аспект, що впливає на тип особистості і її характер.

Тип 0 (І група) – мисливці

Людей з першою групою крові корейський гороскоп називає мисливцями. Це люди з потужною внутрішньою силою, вони сповнені сил й цілеспрямовані. Навіть у доволі екстремальних ситуаціях вони зберігають тверезий погляд на стан справ, і переважно покладаються лише на себе.

Уже в молодому віці вони можуть досягти хорошого фінансового успіху, адже вирізняються працьовитістю, оптимізмом та сміливістю. Мисливці часом мають проблеми з близькими людьми через свою надмірну прямолінійність. Найкращий союз для людей з першою групою – це партнери з другою та третьою групами крові.

Тип А (ІІ група) – господарі

Взірцеве терпіння – це про людей з другою групою крові. Кидати справи на півдороги – це не про них. Вони дуже старанні в роботі. Не бачать меж у перетворені свого помешкання на справді затишне місце, і намагаються облаштувати його якнайкраще.

Їм дещо важко братися за нові справи. Але їх точно ніхто не звинуватить у відсутності справедливого погляду на речі. Господарям треба вчитися відпочивати та відриватися від роботи. Найбільше їм підходять люди з першою групою крові.

Тип В (III група) – мандрівники

Якби емоції не переповнювали людей з третьою групою крові, вони ретельно приховують свої справжні почуття. Навіть коли емоцій – через край. Попри таку видиму прохолодність – це творчі особистості, вони доволі вразливі.

Мандрівникам важко постійно жити на одному місці, тож нерідко вони створюють свій світ мрій і фантазій. Але при цьому вони вміють вчасно приймати рішення та знаходити розв'язок будь-якої проблеми. Їх найкращий партнер – це люди з четвертою групою крові.

Тип АВ (IV група) – філософи

Просуватися кар’єрою і взагалі вести справи їм допомагає вміння знаходити спільну мову з людьми, і бути «королем комунікації». Астрологи вважають їх сильними лідерами, але не позбавленими відчуття романтики. Їм складно приймати рішення. Люди з четвертою групою крові інтелігентні, добрі та дотепні.

Коли їх переповнюють емоцію, вони можуть втрати чати зв'язок з реальністю, а їх вчинки у такий момент можуть бути необдуманими. Найкращим партнером для них будуть такі ж філософи.

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень