Гроші – Терезам, перешкоди – Стрільцям: гороскоп на 6 лютого

А Дівам допоможуть люди з минулого

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Ви зможете реалізувати вроджені здібності до лідерства. Можливо, до вас звернуться за допомогою чи порадою – не відмовляйте. 

ТЕЛЬЦІ

Любов, спокій і злагода будуть супроводжувати вас у цьому дні. Це додасть сили та впевненості, тому всі завдання ви будете вирішувати швидко та легко.

БЛИЗНЯТА

Будьте готовими до ситуацій, які вимагатимуть самопожертви. Не виключено, що доведеться знехтувати своїми інтересами заради когось із близьких. 

РАКИ

Цей день запам’ятається вам відчуттям радості та гармонії. Ви зможете відчути дивовижну легкість і добре зарядитися емоціями.

ЛЕВИ

Спілкування з друзями дозволить відволіктися від важких думок. Зорі радять частіше думати про хороше і не зациклюватися на негативі.

ДІВИ

Вам вдасться відновити давню дружбу. Саме ці люди з минулого допоможуть вирішити неприємності, з якими ви не можете впоратися самотужки.

ТЕРЕЗИ

Будьте наполегливими, адже лише так зможете домогтися поставлених цілей. Цей день порадує фінансовими успіхами.

СКОРПІОНИ

День пов'язаний із загостренням почуттів та інтуїції. Ви без зусиль зможете зрозуміти справжні наміри людей, які вас оточують.

СТРІЛЬЦІ

Ваші бажання зіштовхнуться з неможливістю їх здійснення і це вас дуже роздратує. Не варто йти напролом, бо зайва знервованість може призвести до погіршення ситуації.

КОЗОРОГИ

Можливі невдачі у любовних справах або конфлікти, які закінчаться не на вашу користь. Ймовірні різкі та раптові зміни настрою.

ВОДОЛІЇ

Дотримуйтеся правил хорошого тону та будьте розбірливими. Зорі застерігають, що усі ваші помилки та негативні думки матимуть наслідки у найближчому майбутньому.

РИБИ

Не звертайте увагу на дрібні образи, вмійте прощати й не метушіться. Не зайвими будуть фізичні навантаження, які допоможуть розвантажити голову.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень