Несподівані зміни трьом знакам Зодіаку з 8 лютого пророкує Павло Глоба

Вони усі з однієї стихії

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп другого тижня лютого 2022. Він пророкує несподівані події трьом знакам Зодіаку водної стихії. Зокрема, це стосується Раків, Скорпіонів та Риб.

Рак

Представники Раків не повинні довіряти малознайомим людям. Краще порадитися з близькими людьми, бо цього тижня Раки ризикують потрапити на гачок шахраїв. Варто також уникати конфліктів. Найсприятливіший день – 10 лютого. А несприятливий – 12 лютого.

Скорпіон

У Скорпіонів відбудуться зміни у житті. Щось може Скорпіонів засмутити, щось порадувати. Потрібно налаштуватися на позитив та рухатися вперед. Якщо зумієте сказати «ні» поганому настрою, то досягнете успіху. Найсприятливіші дні тижня для Скорпіонів – 9, 10 та 12 лютого. Несприятливих днів немає.

Риби

На Риб чекає довгоочікувана пропозиція особистого характеру. І це змінить життя представників цього знаку. На роботі варто критично переглянути свою діяльність та внести корективи. Рибам потрібно особливо уважно слухати інших та враховувати їхню думку. Сприятливим днем ​​для Риб буде 11 лютого, а несприятливим – 13 лютого.

Астролог порадив цього тижня розібратися з серйозними справами, пов'язаними з фінансами. Також радить багато гуляти на вулиці. Це позитивно вплине на здоров’я впродовж року. У середу треба дозволити собі з'їсти щось смачненьке. Четвер обіцяє принести багато позитивних емоцій. А вечір п'ятниці після роботи краще провести з рідними та близькими. Поїздки краще перенести іншого тижня.  

Джерело: мк.ru

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень