Найкращі у сексі та стосунках: 6 ідеальних коханців за знаком Зодіаку

Вони мають свої мінуси, але й виражені плюси

На носі День Валентина. Якщо ви досі шукаєте обранця, або цікавитеся властивостями вашої другої половинки, то просимо. Астрологи розповіли, як обрати найкращого коханця за знаком зодіаку та які є у ньому підводні камені. 

Тельці

Знак Зодіаку, який просто не виносить наявність невдоволеної другої половинки у себе на території. Якщо раптом сталося щось, і настрій до сексу взагалі зник, то Телець проведе будь-який обряд чорної магії, аби його повернути. Теж саме з оргазмом. Тому з Тельцями іноді потрібно зімітувати оргазм чи кудись втекти. Природа наділила їх надзвичайною завзятістю, а ось достатньої кількості винахідливості чи харизми не завезли.

Риби

Риби - чудові коханці: ніжні, дбайливі, чуттєві та невтомні. А ще винахідливі. На жаль. У ліжку з рибою варто очікувати постійно якоїсь «гидоти»: тантричного сексу, коли от-от майже оргазм настав  чи жорсткого БДСМу, коли у вас зламана рука, золотий дощ, коли постіль щойно куплена. А якщо відмовишся – риба може це проігнорувати й пірнути у свою ополонку. Бо так треба.

Раки

Чудові коханці – у техніці, розумінні партнера й вірності, але дуже нудотні. Для того, щоб бути чудовими в техніці, розумінні партнера й вірності – він проїсть тобі дірку в голові, випитуючи твої побажання щодо наступного статевого акту. Водночас якщо перехвалити Рака, то він більше буде кохатися зі своєю високою самооцінкою. Також Раки досить ревниві. Це можна обернути й собі на користь – розкажіть про чудового колегу на роботі чи випадкову милу зустріч, як він знову воюватиме за місце найкращого у вашому житті.

Скорпіони

Скорпіони, попри свою зловісну репутацію, вірні та люблячі з тими, кого щиро кохають. У сексі вони усе знають, усе вміють, усе практикують. Однолюби, але для того/тої єдиної готові на … дуже багато. Майте на увазі, що намагаючись взяти ініціативу в житті та сексі у свої руки, ви можете налякати Скорпіона. Він заховається у свій панцир і пасивно споглядатиме усі звідси. Цар гори може бути лише один. У якості компромісу просто попереджайте про ваші бажання. 

Близнюки

Мають надзвичайно високий рівень техніки у сексі. Надзвичайно залучені у стосунки та інтим, виявляють у цих справах небувалу ініціативу. У них високий рівень емпатії, що робить близнюків чудовими психологами. Готовий підлаштуватися під будь-якого партнера. Один мінус - близнюкам усе дуже швидко набридає. Важко спрогнозувати, коли вони візьмуть і в «лес тихонечко уйдут», не залишивши навіть прощальної записки. 

Терези

Насамперед Терези щиро люблять секс та чудово знаються на кращих сексуальних практиках. А також мають гарне відчуття гармонії з навколишнім світом. Як тільки у гармонії відчувається дисбаланс – представники цього знаку Зодіаку роблять усе, аби її відновити. Але якщо ти сам хочеш з усім впоратися, Терези не заперечуватимуть і взагалі дають вам максимально свободи вибору. Це знак, із яким комфортно, який уміє дослухатися та у потрібні моменти брати ініціативу у свої руки. А коли треба - давати її вам. Ех, усі б так.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень