Яка ви «наволоч» за знаком Зодіаку

Гороскоп жартівливий

ОВНИ

Стають нервовими та імпульсивними, якщо хтось вважає їх наволоччю. Вони драматично закочують очі та рвуть на собі волосся після того, як хтось викриє їхню натуру.

ТЕЛЬЦІ

Астрологи кажуть, що їх можна вважати «розважливою наволоччю». Телець завжди точно знає, кому й для чого він псує життя. 

БЛИЗНЯТА

Близнята - наволоч, яка ніколи не страждає через сумління й не переймається наслідками своїх вчинків, а про гидоту, яку наробили – одразу забувають. 

РАКИ

Раки - «ніколи не винуваті наволочі». Вони взагалі полюбляють вдавати з себе жертву, не беруть на себе відповідальності й загалом «вічні діти». І після не дуже хороших вчинків поводяться теж, як малі діти. 

ЛЕВИ

«Егоїстична наволоч». Леви настільки впевнені у своїй величності, що вимагають, аби їм все пробачали просто так. 

ДІВИ

Наволоч з дуже хорошою пам'яттю. Діви терплячі й готові до холодної помсти навіть крізь роки. І навіть через дрібницю. 

ТЕРЕЗИ 

Терези - «наволоч-боягуз». Ведуть подвійну гру, плетуть інтриги й ніколи не стануть вести цю гру проти когось відкрито. А краще ще й не своїми руками. 

СКОРПІОНИ

«Наволоч принципова». Вони не соромляться нав’язувати іншим свій світогляд та принципи. А якщо хтось цього не сприймає, то ще й покарання від Скорпіона вхопить. 

СТРІЛЬЦІ

«Скандальна наволоч». Просто обожнюють скандали, особливо на рівному місці. Не соромляться вчиняти їх у публічних місцях, якщо настрій буде відповідним. 

КОЗОРОГИ

У Козорогів просто зорепад прикметників. Їх можна назвати: впертою, егоїстичною та навіть жадібною наволоччю. Вони здатні на підлість, навіть якщо чесно програли. Наприклад якщо колега перейде дорогу, або що вже геть нестерпно – обійде на роботі. 

ВОДОЛІЇ

Це точно «цинічна наволоч». Вони гадять тільки для того, щоб отримати задоволення від страждання жертви. Водолії весь час вигадують нові й нові ходи, аби вчинити шкоду. 

РИБИ

У «наволочному режимі» керуються не емоціями, а сухим розрахунком, адже це справжні маніпулятори. Крутять людьми як маріонетками, і при цьому змушують їх почуватися ще й винними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень