Фінансові бонуси – Ракам, пристрасне кохання – Левам: гороскоп на 10 лютого

А Водолії можуть зіпсувати стосунки з тими, хто їх щиро любить

ОВНИ

Вас можуть здолати лінощі та апатія. Вас мало цікавитимуть події, що відбуваються навколо, тому ви можете впустити дещо важливе.

ТЕЛЬЦІ

Починається цікавий період, коли професійні досягнення чергуватимуться з любовними романами та іншими приємними пригодами. Намагайтеся більше відпочивати, бо такий ритм може призвести до виснаження.

БЛИЗНЯТА

Цей день може позначитися зміною статусу: хтось перехоче холостякувати, хтось піде на підвищення. Кожен має свою доріжку в житті, але шанс стати щасливим матимуть усі без винятку. 

РАКИ

Не виключено, що ваші статки зростуть. Буде можливість реалізувати деякі цікаві ідеї й отримати приємні бонуси. Але варто пам'ятати про термін роботи – це допоможе вам бути більш зосередженим і швидше досягти бажаного.

ЛЕВИ

Ви можете пристрасно закохатися. У своєму прагненні домогтися взаємності, ви будете готові на все.  

ДІВИ

Зірки будуть налаштовані до вас більш доброзичливо, ніж зазвичай, горизонти розширяться, можливостей проявити себе і досягти бажаного стане більше. Якщо ви були розгубленими й не знали, що робити, то зараз доля неодмінно запропонує вам найпривабливіші перспективи. 

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно перейти від слів до справи. І зараз ви точно зрозумієте як саме потрібно діяти.

СКОРПІОНИ

Хоч би що говорили «доброзичливці» про ваших коханих, не вірте жодному слову. Це вигадки й ви самі розберетеся, що до чого.

СТРІЛЬЦІ

Цей день сприяє корекції планів, ідей і роботі над собою. Не впустіть можливість зміцнити свої позиції, навіть якщо спочатку вам буде непросто.

КОЗОРОГИ

Зараз вам потрібно спокійно оцінити свої досягнення, розібратися, які з проєктів треба реалізувати насамперед. Словом, треба створити базу для спокійного життя.

ВОДОЛІЇ

В поганому настрої ви схильні впадати у стан глибокої депресії, ще й тягнете за собою оточуючих. Через необґрунтовані напади уразливості та нудьги ви здатні зіпсувати стосунки з тими, хто вас щиро любить. Тримайте емоції під контролем.

РИБИ

Не виключено, що спроби виділитися й звернути на себе увагу нічим добрим не закінчаться. Вас чекають заздрість недоброзичливців, підступи колег, фінансові труднощі. Вам краще зменшити свій запал і стати зразками скромності – така поведінка врятує вас від провалів та невдач.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень