Позитивні зміни на роботі – Терезам, максимальна впевненість – Водоліям: гороскоп на 11 лютого

А Рибам варто прислухатися до порад

ОВНИ

Як би ви не шукали цього дня підробіток, серйозно збагатитися не вийде, а часу й зусиль витратите чимало. Доречніше не витрачати зайвих коштів і трохи зекономити.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде можливість розпочати свою справу або вивчити щось нове. В особистому все – без негативних змін.

БЛИЗНЯТА

День складеться вдало у тих, чия діяльність не залежить від людей та обставин. Не витрачайте себе на дрібниці: ставте перед собою максимально високу планку.

РАКИ

Вам потрібно буде виговоритися, розповісти комусь про найпотаємніше, в надії отримати щиру пораду. Майте на увазі: зараз найкращий порадник для вас – ви самі, адже ніхто не допоможе вам розібратися у собі та у ваших заплутаних любовних стосунках, поки ви самі їх не розплутаєте.

ЛЕВИ

Можете сподіватися на зміцнення ділових і любовних зв'язків. Але не можна втрачати відчуття реальності, оскільки багато планів ви бачите у рожевому кольорі, а легка удача призводить до необачності.

ДІВИ

Стосунки з коханими будуть зміцнюватися, якщо вони будуватимуться на довірі. Пам'ятайте про свої зобов'язання і безкорисливо служіть ближньому.

ТЕРЕЗИ

Ваше фінансове становище може покращитися. Розвинуте почуття відповідальності та схильність до точних розрахунків сприятимуть позитивним змінам на роботі.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся діяти самостійно, без будь-якої допомоги та надмірного контролю. Намагайтеся витратити мінімум зусиль на досягнення максимального результату.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся набути додаткові навички. Це значно покращить якість вашої роботи, і тоді можна буде розраховувати на вищу матеріальну винагороду.

КОЗОРОГИ

Старі друзі та колишнє кохання можуть несподівано повернутися у ваше життя. У любовних захопленнях зорі радять орієнтуватися лише на серйозні стосунки.

ВОДОЛІЇ

Вам буде комфортно цього дня у будь-якій ситуації. Ви можете отримати пропозицію по роботі, але не поспішайте її приймати. Можливо, ця діяльність не збігається з вашим розумінням цінностей.

РИБИ

Не виключено, що вам захочеться більше часу присвятити сім'ї, дому та близьким друзям. У роботі не завадило б прислухатися до думки колег, які краще поінформовані, більше знаються на справі і можуть допомогти вам порадою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень