Спокуса – Овнам, боротьба з песимізмом – Терезам: гороскоп на 15 лютого

А Тельцям не можна припуститися помилки

ОВНИ

День символізує спокусу. Від привабливих пропозицій голова може піти обертом, тому буде дуже важко правильно зорієнтуватися і вибрати найважливіше. 

ТЕЛЬЦІ

Будь-які починання матимуть серйозний розвиток і надзвичайно хороші результати. А ось помилка цього дня може коштувати дуже дорого.

БЛИЗНЯТА

Ваше оточення почне змінюватися. З’явиться більше можливостей. Інтуїція та комунікабельність дозволять налагодити контакти з різними незвичайними людьми. 

РАКИ

Зорі прогнозують низку великих скандалів та викриттів, що може призвести до погіршення ситуації на роботі. Зараз потрібно попрацювати над зміцненням своїх позицій, використовуючи усі наявні зв’язки.

ЛЕВИ

Не стримуйтеся у прагненнях і мріях. Тіштеся ними, вірте в них і йдіть за ними, куди б вони вас не повели.

ДІВИ

Ви відчуватимете емоційну прихильність до всіх, хто буде поряд із вами. Ви відкриєтеся новому почуттю й будете готові зав'язати тісні стосунки з тим, хто давно вам симпатизує.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся побороти песимізм і погані думки. Навчіться самі і спробуйте навчити інших бачити прекрасне у буденному.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться вийти зі складних ситуацій з найменшими втратами та відновити гармонію у відносинах з близькими.

СТРІЛЬЦІ

Можливі незручні ситуації, нецікаві бесіди та вимушене спілкування з неприємними вам особами. Застосовуйте прийоми дипломатії та такту, аби день пройшов спокійно.

КОЗОРОГИ

Ви будете надто запальними, але спалахи вашого гніву будуть блискавичними й швидко зміняться на повну байдужість. Не варто бути злопам’ятними, адже цим ви нашкодите лише собі. 

ВОДОЛІЇ

Через свою нетерплячість вам не вдасться довести справу до кінця. Прагнучи продемонструвати авторитет, ви можете бути надмірно агресивними. Зупиніться, доки не пізно.

РИБИ

Ви будете схильними до перебільшення. Занурені у власні плани та ідеї, ви не зможете відмовитися від вже взятого курсу, навіть відчуваючи його безперспективність. Зорі радять бути більш гнучкими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень