Чутливі і довірливі: розбити серце цим знакам Зодіаку надзвичайно просто

Особливо чутливі і довірливі

Зображення ілюстративне, з мережі
Зображення ілюстративне, з мережі

Близнята

Близнята, на думку астрологів, дуже чутливі у відносинах. Вони більше, ніж інші, спираються на почуття тяжіння до свого партнера. Радість партнера - головна мета Близнят у відносинах. Але в гонитві за щастям вони нерідко втрачають голову і перестають думати про себе. Тому іншим дуже легко скористатися їх довірою.

Терези

Терези чекають від своїх партнерів обожнювання, тому часто уникають конфліктів у відносинах. Це може призвести до того, що у представників цього знаку Зодіаку геть втрачається здатність до самозахисту. Недобросовістні коханці можуть скористатися довірою і добротою Терезів.

Стрілець

Стрільці славляться своєю вимогливістю у відносинах і намагаються бути чесними. Втім, подібна поведінка дуже часто виявляється «маскою». За такою захисною реакцією Стрільці приховують свою залежність від партнера. При цьому кожна дія коханого може завдати непоправної шкоди їх самолюбству.

Джерело: Т1

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень