Названо три пари знаків Зодіаку, які приречені на скандали

Їм ніколи не бути разом

Астрологи назвали три пари знаків Зодіаку, союзи яких приречені.

Для того, аби вберегти себе від невдалих стосунків, варто лише запитати в обранця дату його народження, а потім переглянути «чорний список»

Тельці та Стрільці

21 квітня — 21 травня / 23 листопада  — 22 грудня

У кожного з представників цього знака Зодіаку дуже складні характери. Тельці славляться своєю впертістю, а Стрільці сильно дорожать свободою й постійно хочуть змін. Вони можуть довго мучити один одного, з’ясовуючи, що ж гірше — відсутність гнучкості чи спонтанність. Однак рано чи пізно таким стосункам прийде кінець.

Леви та Скорпіони

23 липня — 23 серпня / 23 жовтня — 22 листопада

Лев — сильна особистість. Він обожнює контролювати всіх і все, але якщо хтось посміє вказати йому на помилки, то буде скандал. Скорпіон — досить тиха людина. Однак навіть він не буде миритися з відвертим приниженням. У такій парі ніхто не зрадить своїм принципам.

Раки й Терези

22 червня — 22 липня / 23 вересня — 23 жовтня

Раки – потайливі й тихі особистості, а Терези — добродушні й товариські. Вони закохуються один в одного з першого погляду. Але тільки пара з’їжджається, то їм стає нудно. Терези при першій же нагоді втікають у гості до друзів, а Раки страждають від ревнощів та бояться про це сказати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень