П'ятірка щасливчиків за знаком Зодіаку — кого удача накриє з головою навесні 2022 року

Хвиля змін

Березень принесе з собою не тільки тепло, але і надзвичайне везіння для деяких знаків Зодіаку.

Хвиля змін на краще з головою накриє Раків, Дів, Скорпіонів, Козорогів і Риб.

Рак

Раки в березні постануть перед важким вибором. Їм належить вирішити: залишитися в поточних життєвих умовах або ризикнути і кардинально змінити своє життя. Новий шанс, що з'явився ніби нізвідки, буде вельми і вельми спокусливим.

Астрологи натякають, що зміни будуть зав'язані на переїзді, швидше за все, в іншу країну.

Ракам доведеться гарненько подумати, але фахівці заспокоюють: жоден з варіантів рішення не призведе до поганих результатів, все закінчиться щасливо.

Діва

Діви будуть притягувати до себе дрібну удачу. Варто чекати подарунків, розв'язання старих проблем, премій, компліментів, приємних сюрпризів і хороших знайомств.

Значних змін не очікується, але кожен день на початку весни буде приносити свої невеликі радості.

Астрологи рекомендують не хвалитися удачею, інакше її джерело швидко вичерпається.

Скорпіон

Скорпіони отримають унікальну можливість проявити себе у всій красі. Творчі представники знака зможуть взяти участь в шоу або виставити свої роботи на широку публіку.

Скорпіони-кар'єристи отримають шанс показати свій професіоналізм високому начальству або захистити власний проєкт.

Охочі до любові знайдуть спосіб вразити людину, про яку мріють. Початок весни — час справжнього тріумфу для Скорпіонів. Головне — не упустити свій унікальний шанс через сором'язливість або страхи.

Козоріг

У Козорогів на початку весни очікується неймовірно вдала покупка. Велика річ, про яку вони мріють, припливе до них в руки з надзвичайно вигідними умовами.

Квартира або авто з величезною знижкою, будинок в місці, яке їм тільки снилося, або просто колекційна сумочка, за якою вони давно полювали — березень піднесе цьому знаку бажане на блюдечку.

Астрологи радять поспішити з хорошою покупкою, але не розповідати про неї стороннім до завершення угоди.

Риби

У Риб з'явиться шанс потрапити у сферу, про яку вони давно мріють. Хтось знайде навчання за професією мрії, хтось познайомиться з людьми з потрібного суспільства, а когось просто помітять і запросять на роботу або в колектив, який необхідний для розвитку.

Представникам знака залишиться тільки радісно погодитися і відправитися назустріч своїм мріям.

Шлях, який вони розпочнуть на початку березня, приведе їх до бажаної мети ще до кінця року.

Головне — не злякатися і не відмовитися, навіть якщо здасться, що для нового місця не вистачає компетентності або таланту.

Удача прийде до цих знаків заслужено, але завжди варто пам'ятати: везіння вимагає, щоб про нього поменше базікали і не відмовлялися від нього через власні страхи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень