На Рівненщині жінка за звільнення сина від кримінальної відповідальності віддала майже 3 тисячі гривень

Мешканці Рівненщини продовжують потрапляти на гачок шахраїв

До поліції із заявами про вчинення шахрайських дій звернулися 59-річна дубенчанка та 25-річний житель району, - повідомляє відділ комунікації обласної поліції:

 

- Близько опівночі дубенчанці зателефонував незнайомець, який представився працівником поліції та повідомив, що її сину загрожує кримінальна відповідальність через учинену ним бійку. «Правоохоронець» швидко назвав суму в дві тисячі 800 гривень, за які справу можна вирішити, та продовжував із неї спілкуватися, узгоджуючи подальші дії. Жінка швиденько зібрала гроші та перерахувала їх через термінал у найближчому цілодобовому магазині. Коли банківський картковий рахунок поповнився, зв’язок із незнайомцем обірвався. Тоді тільки мати й зателефонувала синові та зрозуміла, що втрапила на гачок шахрая.

 

Крім того, житель Дубенського району, який втратив своє посвідчення водія, розмістив оголошення в одній із соціальних мереж із проханням повернути документ за винагороду. Невдовзі йому зателефонував чоловік, що знайшов документ і пообіцяв повернути його після відповідної «подяки» на свій банківський рахунок.

Той перерахував спершу 500, а потім іще 120 гривень. Коли ж до нього знову зателефонував невідомий із вимогою ще більшої винагороди, він відмовився та запитав, коли йому повернуть посвідчення водія. У відповідь почув не надто приємні слова з приводу своєї довірливості.

За обома фактами шахрайства слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень